Recaudado

1.660€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

EL FOC NO ENS TREURÀ LA IL.LUSIÓ

Un incendi ha destruït tota la nau de la fundació ILERSIS-SHALOM i han perdut la feina 40 persones amb diferents capacitats. Amb la teva col·laboració, equiparem una nova nau i comprarem màquines noves, perquè el foc no es farà perdre la il·lusió.

Recaudado

1.660€

Objetivo

75.000€

Donativos

10

Faltan

Finalizado

2%

Categoría

Discapacidad intelectual Inserción social

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 15 nov 2018

El passat dia 7 d'octubre hi va haver un incendi que va cremar tota la nau industrial de la fundació privada Ilersis. Entitat sense ànim de lucre, que, des de fa més de quaranta anys es dedica a la inclusió social de persones amb discapacitat intel·lectual i malaltia mental a Lleida. Aquesta nit el foc va arrasar amb tot: La fàbrica, les instal·lacions, les màquines, els vehicles, les eines, les mercaderies ... El lloc de treball de 40 persones i els seus somnis, van ser devorats per les flames en poques hores. Un fet que, a més desgraciadament, va arribar en el pitjor moment per a nosaltres: l'època dels lots de Nadal. Es van perdre les caixes i estoigs de fusta i els lots de Nadal que teníem preparats i a punt per servir. Afortunadament, cap persona va patir danys i tampoc es van veure afectades altres fàbriques gràcies a la diligent acció dels bombers. Ara però, ens trobem davant d'un dels moments més difícils de la nostra entitat i davant d'una situació que fa perillar el projecte social, que tants anys d'esforç i persistència ha costat.

Aproximadament 40 persones amb discapacitat han perdut el seu lloc de treball i atès que aquestes persones amb capacitats diferents depenen absolutament del treball per estructurar la seva vida i normalitzar-la, volem centrar tots els esforços a recuperar ràpidament els seus llocs de treball. La reconstrucció de la nau, les seves instal·lacions i la compra de maquinària suposen una inversió ingent per a una empresa social, que no té més ànim que el d'incloure socialment a les persones més febles i amb risc d'exclusió. És per això, que demanem el teu suport per a comprar les màquines noves i per iniciar la reconstrucció de les instal·lacions. Per tant, l'acció s'enfoca en la creació de llocs de treball per a persones amb discapacitat, que han perdut la feina, per culpa del foc.  Molt més que una feina: capacitat , inclusió, superació i somnis... gràcies a tu!

Si vols més informació o ajuda per fer l'ingrés, truca'ns al 973 33 17 88  administracio@ilersis.org 

Gràcies!

 

 

Ilersis és una fundación de interés social que, desde hace cuarenta años, se dedica a la integración social i laboral de personas con diferentes capacidades.  En este camino nos hemos caracterizado por la innovación en el ámbito social y en el sector productivo, siendo una empresa de producción de cajas de madera y packaging  noble, así como otras muchas divisiones de negocio.

Donantes (10)

Anónimo

150€

Hace 1.901 días

Anónimo

Donación oculta

Hace 1.908 días

lluis

Donación oculta

Hace 1.916 días

Anónimo

200€

Hace 1.917 días

Inés

Donación oculta

Hace 1.917 días

Jaime

200€

Hace 1.918 días

Anónimo

Donación oculta

Hace 1.918 días

Anónimo

Donación oculta

Hace 1.918 días

pau

60€

Hace 1.919 días

MARIA

300€

Hace 1.936 días

Ver más donantes

Comentarios (6)

lluis

Hace 1.916 días

Violen ajudar .

MARIA

Hace 1.936 días

Desde hace 2 años compramos los lotes de Navidad a BO de Shalom porque son buenos para quien los preparan y para quienes lo reciben. Apoyar a esta entidad para que se recuperen los puestos de trabajo es devolver la ilusión y la dignidad a las personas más frágiles de nuestra sociedad.

Patrocinadores