Recaudado

0€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

DONES en situació d'EMERGÈNCIA SOCIAL

El Projecte dóna suport i acompanyament individualitzat a 8 dones en situació de vulnerabilitat social, la majoria d'elles en situació irregular i amb fills i filles a càrrec. Se'ls ofereix també un beca de 100€ mensuals.

Recaudado

0€

Objetivo

5.000€

Donativos

0

Faltan

Finalizado

0%

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 13 nov 2018

El CASAL CLARET de Vic és una entitat sense ànim de lucre que acull i acompanya persones  i col·lectius especialment vulnerables i en risc d’exclusió social.

El Projecte d'ESCOLA DE LA PAU DONES del Casal Claret és un punt de trobada amb perspectiva de gènere on les dones participen als diferents tallers i activitats potenciant coneixements i capacitats sense importar l’origen ni l’estatus social. És un espai de convivència, acollida i acompanyament per dones de procedències diverses (principalment Àfrica subsahariana, Marroc, Índia i Amèrica Llatina) que actualment viuen a la ciutat de Vic o a les seves rodalies. L’Escola de la Pau Dones va ser creada per dones i per a dones l'any 2008, a partir de diversos processos d’escolta activa dels seus interessos i necessitats.

Dins el projecte global d'Escola de la Pau Dones fa quatre anys neix el PROJECTE d’ACOMPANYAMENT a DONES EN SITUACIÓ D'EMERGÈNCIA SOCIAL que, de manera individual i concreta, acull i dóna suport a un grup de 8 dones de diferents procedències que viuen a Vic en situació de vulnerabilitat social, la majoria de les quals monoparentals i en situació irregular, amb fills/es a càrrec i amb una realitat social i econòmica precària.

Des del Projecte estem al costat d'aquestes dones setmanalment escoltant i acompanyant el seu ara i aquí concret, acollint el seu present fràgil, inestable i complex, donant resposta a necessitats i preocupacions quotidianes i oferint una beca mensual en forma d'ajuda econòmica (per la majoria d'elles és l'únic ingrés existent).

Per fer efectiva i possible aquesta beca de 100€ mensuals que rep cada dona al llarg de l'any ens fa falta la TEVA COL·LABORACIÓ. Les portes del Casal Claret són obertes per venir a conèixer el Projecte, el CASAL és CASA, la de tots i totes els que sentim de formar-me part.

 

Donantes (0)

Patrocinadores