0%

Recaudado 0 €

Objetivo 3.000 €

Donativos 0

Faltan61 Días

Dona a este reto

Al càncer d’ovari se l’anomena l’assassí silenciós, pel fet que la seva simptomatologia lleu contribueix a fer que no es detecti fins a fases avançades.

Una de cada 75 dones al món en serà diagnosticada al llarg de la seva vida i un 70% de les pacients patirà una recaiguda en els 2 primers anys.

L’equip de la Unitat Funcional de Càncer Ginecològic de l’Hospital del Marestà treballant en un projecte de recerca per millorar la detecció de la malaltia, personalitzar el tractament i aconseguir augmentar la supervivència.

“Podrem identificar a les pacients amb un risc gran de recaiguda i explorar noves opcions terapèutiques per proporcionar un clar benefici”. Dra. Gemma Mancebo responsable de la Unitat Funcional de Tumors Ginecològics.

En aquest estudi està previst que hi participin 50 dones i es desenvoluparà durant 3 anys. El pressupost és de 115.000 €, i en motiu #GivingTuesday ens hem proposat aconseguir 3.000 €.

Per cada 20 €, pots sumar 1 hora per la recerca del càncer d’ovari.

Suma’t a augmentar la supervivència i a evitar les recaigudes. Suma’t per guanyar a l’assassí silenciós i lluitem per vèncer el càncer d’ovari!

AMICS de l'Hospital del Mar

AMICS de l'Hospital del Mar

La Fundació Amics de l’Hospital del Mar la formem professionals de l’Hospital del Mar i del Parc de Salut Mar, antics treballadors, pacients agraïts, voluntaris, entitats i persones de la societat civil compromeses amb la millora del benestar físic, emocional i social dels pacients i de les seves famílies.

La nostra missió és aconseguir la col·laboració de ciutadans, empreses i entitats de la societat civil, per tal de contribuir a l’excel·lència en l’atenció a la salut de les persones.

Más información ›

Donantes (0)