18%

Recaudado 180 €

Objetivo 1.000 €

Donativos 7

Reto finalizado

Al càncer d’ovari se l’anomena l’assassí silenciós, pel fet que la seva simptomatologia lleu contribueix a fer que no es detecti fins a fases avançades.

Una de cada 75 dones al món en serà diagnosticada al llarg de la seva vida i un 70% de les pacients patirà una recaiguda en els 2 primers anys.

L’equip de la Unitat Funcional de Càncer Ginecològic de l’Hospital del Mar està treballant en un projecte de recerca per millorar la detecció de la malaltia, personalitzar el tractament i aconseguir augmentar la supervivència.

“Podrem identificar a les pacients amb un risc gran de recaiguda i explorar noves opcions terapèutiques per proporcionar un clar benefici”. Dra. Gemma Mancebo responsable de la Unitat Funcional de Tumors Ginecològics.

En aquest estudi està previst que hi participin 50 dones i es desenvoluparà durant 3 anys. El pressupost és de 115.000 €, i en motiu #GivingTuesday ens hem proposat aconseguir 1.000 €.

Per cada 20 €, pots sumar 1 hora per la recerca del càncer d’ovari.

Suma’t a augmentar la supervivència i a evitar les recaigudes. Suma’t per guanyar a l’assassí silenciós i lluitem per vèncer el càncer d’ovari!

AMICS de l'Hospital del Mar

AMICS de l'Hospital del Mar

La Fundació Amics de l’Hospital del Mar la formem professionals de l’Hospital del Mar i del Parc de Salut Mar, antics treballadors, pacients agraïts, voluntaris, entitats i persones de la societat civil compromeses amb la millora del benestar físic, emocional i social dels pacients i de les seves famílies.

La nostra missió és aconseguir la col·laboració de ciutadans, empreses i entitats de la societat civil, per tal de contribuir a l’excel·lència en l’atenció a la salut de les persones.

Más información ›

Donantes (7)
 • Img

  Anónimo hace 10 meses

  20€
 • Img

  Anónimo hace 10 meses

  ¡Animaros a donar!

  50€
 • Img
 • Img
 • Img

  Carmen hace 10 meses

  Los ciudadanos y las ciudadanas debemos implicarnos cuando el sistema no funciona correctamente y se emplea el dinero en empresas menos importantes que la que nos acontece.

  30€
 • Img

  Anónimo hace 10 meses

  Amb 29 anys vaig tenir un càncer d'ovari... la ciència em va ajudar a aconseguir superar-lo i a poder ser mare de 2 criatures! Som-hi!

  Donación oculta
 • Img

  Anónimo hace 10 meses

  Endavant amb una recerca tan important !

  20€

Recaudado 180 € de 1.000 €

Donativos 7

Faltan 276 Días