Recaudado

700€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

Ajudem al menjador social "La Taulada"

Els recents canvis als quals ha hagut de fer front l'"Associació Solidària del Lledó La Taulada" a les seves instal·lacions necessita l'empenta de tots nosaltres perquè el seu projecte en forma de menjador social a Valls segueixi sent una realitat.

Recaudado

700€

Objetivo

5.000€

Donativos

25

Faltan

Finalizado

14%

Categoría

Inserción social

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 29 sept 2018

Després de la creixent demanda de menjar a la parròquia del Lledó de Valls, el Pare Joan Font, claretià i rector de la parròquia s'adona de la urgent necessitat de la creació d'un menjador social a la població. Seguidament contacta amb la Germana Jésica, monja Carmelita i els dos es plantegen la possibilitat d'aquesta creació per poder atendre a totes aquestes persones o famílies en difícil situació econòmica.

En aquest moment comença la cerca del local adequat. Després de parlar amb diverses entitats i particulars sense obtenir cap resultat, el Pare Joan, amb l'ajuda d'altres persones decideix constituir l'“Associació Solidària del Lledó La Taulada” el 14 d'octubre de 2013.

Finalment la Creu Roja de Valls decideix cedir-los el local de l'antiga guarderia, que disposen dins de les seves instal·lacions, al carrer Creu de Cames 3 i se signa el conveni de cessió per 3 anys.

Una vegada signat el conveni es comencen totes les obres d'adequació del local, la cuina, la sala del rentaplats, el rebost, la càmera i el congelador. El dia 14 de desembre de l'any 2013 s'inaugura el menjador social i el 16 de desembre ja s'obren les portes a tots aquells que ho necessiten, comptant amb un grup de persones voluntàries que porten tot el pes del treball diari.

Després de tres anys d'intensa labor, el juliol de 2016, el Pare Joan rep la trista notícia que la Creu Roja necessita les instal·lacions, i per tant, no es renova el contracte de cessió una vegada finalitzat.

Comença una altra vegada la cerca i gràcies a un amic poden arribar a un acord amb el propietari d'un local que estava sent utilitzat com a gimnàs. L'1 de febrer de 2017 signen el contracte de lloguer per 20 anys.

Van sorgir tantes complicacions amb les instal·lacions que, encara que les obres no estiguessin finalitzades, a finals de novembre d'aquest any es van obrir les portes del local al públic.

Finalment el dissabte 2 de juny del 2018 el local va fer la inauguració oficial amb les autoritats de la ciutat i un gran grup de simpatitzants i col·laboradors.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tras la creciente demanda de comida en la parroquia de El Lledó de Valls, el Padre Joan Font, claretiano y rector de la parroquia se da cuenta de la urgente necesidad de la creación de un comedor social en la población. Seguidamente contacta con la Hermana Jésica, monja Carmelita y los dos se plantean la posibilidad de esta creación para poder atender a todas esas personas o familias en difícil situación económica.

En este momento empieza la búsqueda del local adecuado. Tras hablar con varias entidades y particulares sin obtener ningún resultado, el Padre Joan, con la ayuda de otras personas decide constituir la “Asociación Solidaria del Lledó La Taulada” el 14 de octubre de 2013.

Finalmente la Cruz Roja de Valls decide cederles el local de la antigua guardería, que disponen dentro de sus instalaciones, en la calle Creu de Cames 3 y se firma el convenio de cesión por 3 años.

Una vez firmado el convenio se comienzan todas las obras de adecuación del local, la cocina, la sala del lavaplatos, la despensa, la cámara y el congelador. El día 14 de diciembre del año 2013 se inaugura el comedor social y el 16 de diciembre ya se abren las puertas para todos aquellos que lo necesitan, contando con un grupo de personas voluntarias que llevan todo el peso del trabajo diario.

Después de tres años de intensa labor, en julio de 2016, el Padre Joan recibe la triste noticia que la Cruz Roja necesita las instalaciones, y por lo tanto, no se renueva el contrato de cesión una vez finalizado.

Empieza otra vez la búsqueda y gracias a un amigo pueden llegar a un acuerdo con el propietario de un local que estaba siendo utilizado como gimnasio. El 1 de febrero de 2017 signan el contrato de alquiler por 20 años.

Surgieron tantas complicaciones con las instalaciones que, aunque las obras no estuvieran finalizadas, a finales de noviembre de ese año se abrieron las puertas del local al público.

Finalmente el sábado 2 de junio del 2018 el local hizo la inauguración oficial con las autoridades de la ciudad y un grande grupo de simpatizantes y colaboradores.

L'associació “La Taulada” es constitueix a finals del 2013 a l'abric de la Parròquia del Lledó de Valls fruit de la tenacitat del pare Joan Font, claretià i rector de la parròquia, per donar resposta a les necessitats de les persones que, per diferents causes, han estat marginades de la societat i manquen de les necessitats més bàsiques i vitals.

L'associació gestiona un menjador social situat a Valls on també proporciona altres prestacions als usuaris com un servei de bugaderia, un servei d'atenció i orientació a les persones i un lloc on poder dur a terme la seva higiene personal i relacionar-se.

També disposa d'un magatzem on es guarden mobles i electrodomèstics diversos de segona mà que es distribueixen a les famílies que ho necessiten.

Gràcies als socis, donants i voluntaris treballem per millorar la qualitat de vida de les persones en una situació vulnerable. Recentment el menjador social “La Taulada” ha estat traslladat. Per poder dur a terme totes les obres d'adequació al local i poder seguir amb els serveis del menjador, ara, és fins i tot més necessària aquesta ajuda.

Així doncs tots els fons recaptats en aquest repte aniran directament a millorar i adequar el local a les necessitats del menjador i els seus usuaris, donar cobertura a les creixents demandes d'alimentació de la població sense recursos de la zona i poder seguir treballant en l'orientació i atenció dels usuaris.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

La asociación “La Taulada” se constituye a finales del 2013  al abrigo de la Parroquia de El Lledó de Valls fruto de la tenacidad del padre Joan Font, claretiano y rector de la parroquia, para dar respuesta a las necesidades de las personas que, por diferentes causas, han sido marginadas de la sociedad y carecen de las necesidades más básicas y vitales.

La asociación gestiona un comedor social situado en Valls dónde también proporciona otras prestaciones a los usuarios como un servicio de lavandería, un servicio de atención y orientación a las personas y un lugar donde poder asearse y  relacionarse.

También dispone de un almacén donde se guardan muebles y electrodomésticos diversos de segunda mano que se distribuyen a las familias que lo necesitan. 

Gracias a los socios, donantes y voluntarios trabajamos para mejorar la calidad de vida de las personas en una situación vulnerable. Recientemente el comedor social  “La Taulada” ha sido trasladado. Para poder llevar a cabo todas la obras de adecuación al local y poder seguir con los servicios del comedor, ahora, es incluso más necesaria esta ayuda.
Así pues todos los fondos recaudados en este reto irán directamente a mejorar y adecuar el local a las necesidades del comedor y sus usuarios, dar cobertura a las crecientes demandas de alimentación de la población sin recursos de la zona y poder seguir trabajando en la orientación y atención de los usuarios.

 

Donantes (25)

Robert

Donación oculta

Hace 1.992 días

Anna

10€

Hace 1.996 días

Monica

10€

Hace 2.001 días

Josep manel

Donación oculta

Hace 2.004 días

Mario

20€

Hace 2.012 días

Àngels

Donación oculta

Hace 2.018 días

Meritxell

Donación oculta

Hace 2.018 días

Ester

10€

Hace 2.019 días

M.Eugènia

50€

Hace 2.020 días

Anónimo

Donación oculta

Hace 2.027 días

Enric

50€

Hace 2.030 días

Anónimo

100€

Hace 2.030 días

Antonia

100€

Hace 2.031 días

Anónimo

20€

Hace 2.031 días

Monica

10€

Hace 2.031 días

Mariona

Donación oculta

Hace 2.031 días

Dolors

Donación oculta

Hace 2.032 días

Anna

Donación oculta

Hace 2.032 días

Gemma

20€

Hace 2.032 días

Conrad

20€

Hace 2.032 días

David

20€

Hace 2.033 días

Elisabet

Donación oculta

Hace 2.033 días

Jordi

40€

Hace 2.033 días

Candela

Donación oculta

Hace 2.033 días

Xènia

10€

Hace 2.033 días

Ver más donantes

Comentarios (11)

Anna

Hace 1.996 días

Felicitats Geda i Pare Font per aquesta iniciativa i projecte!!

Monica

Hace 2.001 días

Anims!!

Mario

Hace 2.012 días

Geda i pare Font cracks

Ester

Hace 2.019 días

Espero que us sigui d'ajuda

Monica

Hace 2.031 días

Ánimo con el proyecto!!

Gemma

Hace 2.032 días

Força Geda ! ??

David

Hace 2.033 días

Ànims!

Jordi

Hace 2.033 días

ànims Geda !

Patrocinadores