Recaudado

273€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

CANVIA LA VIDA D’UN NEN DE LA RESIDÈNCIA INFANTIL “DILKUSH” A MUMBAI

10 nens sense família, “street Children “ dels slums del cinturó perifèric de Mumbai, ara estan acollits a la residència permanent Dilkush gestionada per la nostra contrapart a l’Índia i necessiten una beca.

Recaudado

273€

Objetivo

2.000€

Donativos

9

Faltan

Finalizado

14%

Categoría

Educación Infancia Cooperación internacional

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 26 sept. 2018

10 nens sense família, “street Children “ dels slums del cinturó perifèric de Mumbai, ara estan acollits a la residència permanent Dilkush gestionada per la nostra contrapart a l’Índia i necessiten una beca.

Des de fa més de 10 anys, PROiNFANTS finança a Dilkush l’allotjament, l’alimentació, el vestit, la sanitat, l’educació i el material escolar d’una cinquantena de nois d’entre els 6 i els 16 anys. Aquest centre, situat als afores de Mumbai al poble costaner de Gorai, està prop de l’escola Saint Joseph, on els infants i adolescents van diàriament a seguir la seva formació.

El cost total de la cobertura de les 10 beques a Mumbai, ascendeix a 2.000€. Inclou allotjament, manutenció i educació dels nens.

PROiNFANTS es una organització no governamental per al desenvolupament. Promou, financia i supervisa projectes dirigits a nens, nenes i adolescents en risc d’exclusió, d’entorns urbans desfavorits i amb alts nivells de pobresa. A través de les contraparts locals col·labora en cinc ciutats: Barcelona, Dakar, Medellín, Mumbai i Salt (Girona).

Vols saber-ne més: https://goo.gl/s5zGkP

PROiNFANTS és una organització no governamental per al desenvolupament (ONGD), legalment constituïda a Barcelona com a associació sense ànim de lucre, membre de la federació d'organitzacions per a la justícia global de Catalunya (Lafede.cat) i declarada d'utilitat pública.

PROiNFANTS inicia el seu camí l'1 de gener de 2015 com a resultat de la fusió d' Aasara, Associació per a l'ajut dels nens del carrer de l'Índia -fundada el 2001-, amb l'associació Gra d'Arròs -constituïda el 2007.

PROiNFANTS és una entitat compromesa amb la infància que promou, finança i supervisa projectes d'ajut a nens, nenes i adolescents, en comunitats amb alt risc d'exclusió, o marginades, i en l'entorn de suburbis urbans durament castigats per la immigració rural forçosa o per conflictes de tota mena.

La MISSIÓ, que compartim amb les nostres contraparts a cada zona, consisteix a cobrir les necessitats bàsiques dels nens, nenes i adolescents, facilitant-los les eines necessàries per al seu desenvolupament personal, intel·lectual i professional. Considerem l'educació com l'únic actiu que els permetrà trencar el cercle viciós de la pobresa i reinserir-se en la societat com a membres de ple dret.

La VISIÓ de PROiNFANTS contempla la necessària regeneració del món infantil més marginat de determinats suburbis urbans. El nostre model opta per a la transformació social a través de la reinserció i l'educació.

Els VALORS que distingeixen PROiNFANTS són:

  • Solidaritat amb la defensa dels Drets Universals de la Infància.
  • Compromís actiu amb les nostres contraparts locals en la seva tasca de lluita contra la marginació, la desigualtat i la misèria infantil.
  • Coherència interna en prioritzar l'execució de projectes i limitar les despeses d'estructura, gràcies a una Junta Directiva i un equip de col·laboradors voluntaris.
  • Transparència dels nostres comptes. Perseguim l'objectiu de màxim rigor en la comptabilitat, comprovada mitjançant la nostra Auditoria anual de comptes, la declaració d'utilitat pública i la certificació del codi ètic de la federació d'organitzacions per la justícia global de Catalunya (Lafede.cat).

Donantes (9)

stefania

50€

Hace 205 días

MARIA ASUNCION

20€

Hace 592 días

MARIA ASUNCION

30€

Hace 592 días

MARIA ASUNCION

30€

Hace 592 días

Elena

30€

Hace 596 días

Cristina

30€

Hace 597 días

Anónimo

50€

Hace 609 días

Anónimo

30€

Hace 610 días

Gissell

Donación oculta

Hace 612 días

Ver más donantes

Comentarios (3)

stefania

Hace 205 días

Sono felice di fare una piccola cosa per i bambini che sono il nostro futuro.

Patrocinadores