Recaudado

0€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

Fila 0 - Ioga per al càncer d'ovari

El càncer d'ovari és un dels més mortals entre els que afecta a les dones, 1 de cada 75 dones al món serà diagnosticada al llarg de la seva vida. Només un 45% de les dones diagnosticades de càncer d'ovari tenen probabilitats de sobreviure als 5 anys.

Recaudado

0€

Objetivo

1.000€

Donativos

0

Faltan

Finalizado

0%

Categoría

Salud

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 20 sept 2018

L'equip de la Unitat Funcional de Càncer Ginecològic de l'Hospital del Mar i la Fundació Amics de l'Hospital del Mar han programat una masterclass de Ioga el dia 7 d'octubre a la platja de la Sant Sebastià (Barceloneta), per tal d'augmentar el coneixement sobre el càncer d'ovari, per promoure'n la investigació i sensibilitzar a la ciutadania sobre la importància de millorar-ne el diagnòstic i el tractament.

S'ha demostrat que la pràctica del ioga té beneficis terapèutics tan físics com emocionals per les afectades i ajuda a recuperar el to muscular que es perd després de la intervenció quirúrgica.

El càncer d'ovari és un dels més mortals entre els que afecta a les dones, causa més de 140.000 morts cada any, i una de cada 75 dones al món serà diagnosticada al llarg de la seva vida. Només un 45% de les dones diagnosticades de càncer d'ovari tenen probabilitats de sobreviure als 5 anys, sent la taxa de supervivència més baixa de tots els càncer ginecològics i força inferior quan es compara amb l'observada en dones amb càncer de mama. La manca de coneixement de la simptomatologia afavoreix els diagnòstics en fases avançades de la malaltia.

Per tots aquests motius metges i investigadors de l'Hospital del Mar estan treballant en un projecte de recerca per tal de millorar la detecció de la malaltia, personalitzar el tractament i aconseguir augmentar la supervivència.

L'objectiu del projecte d'investigació és implementar l'ús de la biòpsia liquida per obtenir informació molt precisa sobre l'evolució de la malaltia de cadascuna de les pacients i poder seleccionar i adaptar el millor tractament a les dones afectades.

Suma’t a la proposta. Si no hi pots venir pot també contribuir a la lluita contra el càncer d’ovari des d'aquesta Fila 0.

La Fundació Amics de l’Hospital del Mar la formem professionals de l’Hospital del Mar i del Parc de Salut Mar, antics treballadors, pacients agraïts, voluntaris, entitats i persones de la societat civil compromeses amb la millora del benestar físic, emocional i social dels pacients i de les seves famílies.

La nostra missió és aconseguir la col·laboració de ciutadans, empreses i entitats de la societat civil, per tal de contribuir a l’excel·lència en l’atenció a la salut de les persones.

Donantes (0)

Patrocinadores