67%

Recaudado 1.345 €

Objetivo 2.000 €

Donativos 10

Reto finalizado

Enguany EL GIMNAS se suma a la campanya "PER ALS VALENTS" de l'Hospital Pediàtric de Sant Joan de Déu de Barcelona.

Ens fa especial il·lusió formar part d'aquest projecte i et convidem a que tu també hi participis.

Com serà el futur SJD Pediatric Cancer Center Barcelona?

El nou SJD Pediatric Cancer Center Barcelona tindrà capacitat per atendre 400 pacients l'any, un 30% més dels quals l'Hospital Sant Joan de Déu atén actualment (215 nous casos cada any i 70 casos de recaiguda o segona opinió) i incorporarà els darrers avenços en la lluita contra el càncer. Els espais que oferiran servei als petits pacients d'Oncologia i Hematologia i les seves famílies seran els següents:

  • 40 habitacions
  • 8 cambres de trasplantament de progenitors hematopoètics
  • 30 boxes a l'hospital de dia
  • 20 despatxos per a consultes externes
  • Radiofarmàcia
  • Laboratori
  • Altres serveis no assistencials

Les instal·lacions ocuparan una superfície total de 8.400 metres quadrats en un edifici de quatre plantes situat al costat de l'Hospital Sant Joan de Déu (a l'actual Edifici docent) i connectat amb l'àrea d'hospitalització general i consultes externes mitjançant una passarel·la.

Sóm molts els que hi estem col·laborant i totes les aportacions, per petites que siguin sumen. Entre tots ho podem fer possible! Fes un donatiu, ajuda'ns a difondre per arribar el més lluny possible.

Gràcies per la teva col·laboració!

San Juan de Dios Solidaridad / Sant Joan de Déu Solidaritat

San Juan de Dios Solidaridad / Sant Joan de Déu Solidaritat

Gracias a los socios, donantes y colaboradores, mejoramos la calidad de vida de las personas que se encuentran en una situación vulnerable: personas que no tienen un hogar, que sufren algún trastorno mental o discapacidad intelectual, que se encuentran en una situación de dependencia y la infancia hospitalizada. La Orden Hospitalaria San Juan de Dios es una entidad fundada hace más de 500 años, que cuenta con 400 centros en 55 países para atender a las personas más frágiles de la sociedad.

Gràcies als socis, donants i col·laboradors, millorem la qualitat de vida de les persones que es troben en una situació vulnerable: persones que no tenen llar, que pateixen algun trastorn mental o discapacitat intel·lectual, que es troben en una si tuació de dependència i els infants hospitalitzats. L’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu és una entitat fundada fa més de 500 anys, que compta amb 400 centres a 55 països per atendre les persones més fràgils de la societat.

Más información ›

Donantes (10)

Recaudado 1.345 € de 2.000 €

Donativos 10

Faltan 196 Días