Recaudado

100€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

Jove + Sordesa + FORMACIÓ = INSERCIÓ LABORAL #PotsArribarOnVulguis

Ens ajudes a aconseguir que més joves amb sordesa tinguin accés a la formació?Només el 9% dels i de les joves amb discapacitat tenen feina. Aquesta és la realitat que des d’ACAPPS treballem cada dia per canviar i evitar el risc d’exclusió social.

Recaudado

100€

Objetivo

2.500€

Donativos

2

Faltan

Finalizado

4%

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 22 mar 2018

Reivindiquem una societat inclusiva en què la igualtat d’oportunitats sigui un fet.

Creiem que la formació és una eina fonamental per la incorporació dels i de les joves sords/es al món laboral i per això impulsem programes formatius i accessibles a la comunicació.

Ajuda’ns amb un donatiu* a poder-los desenvolupar i que més joves se’n puguin beneficiar i uneix-te al nostre repte #PotsArribarOnVulguis #T2M

* Demanem el teu suport perquè puguem fer possible aquest repte. Si aconseguim arribar als 1.000€ i estar entre els 10 primers projectes en aconseguir-ho, aconseguirem 1.500€ addicionals! Totes les aportacions seran íntegrament destinades als nostres programes de formació. 

Transformem junts el 9%: gràcies ;)

 

Som una entitat sense ànim de lucre i declarada d\'Utilitat Pública que treballem per als infants sords i per a les persones sordes. Oferim serveis d\'atenció directa: donem suport a les famílies amb infants amb sordesa i a les persones que han perdut l\'audició. Tenim el servei d\'inserció laboral que orienta les persones sordes a l\'atur a buscar i trobar feina, i assessora a les empreses perquè incorporin persones amb discapacitat auditiva als seus equips i perquè facin accessible els llocs de feina!

 

A nivell transversal, el nostre Servei d\'Accessibilitat a la Comunicació vetlla per a la plena inclusió de les persones sordes en tots els àmbits (educatiu, laboral, social i cultural). Oferim la subtitulació en directe dels actes com a mesura d\'accessibilitat universal i assessorem sobre el bucle magnètic i les emissores FM com a mitjans de suport a la comunicació oral.

Comentarios (1)

Patrocinadores