0%

Recaudado 0 €

Objetivo 500 €

Donativos 0

Reto finalizado

Volem avançar cap un model més comunitari i que retardi/eviti el pas a una residència. Al mateix temps, mantenir i fins i tot reforçar les relacions de confiança  i els llaços  d’ajuda familiar i de veïnatge que de manera benevolent s’hi donen.

Hem anat ampliant la cartera de serveis per atendre les necessitats cada cop més diverses i creixents.

Finalitzar aquesta rehabilitació ens permetrà dotar-nos de nous espais imprescindibles per acompanyar a les persones en la dignificació del seu procés d’envelliment, potenciant el manteniment en el seu entorn habitual.

Fundació Família i Benestar Social

Fundació Família i Benestar Social

FIBS es va constituir el mes de desembre de 1987, amb la finalitat d’ajudar a les persones marginades a superar la seva situació.

L’any 1989 es realitza la compra de l’edifici del Carrer Rull,  per crear-hi el primer nucli residencial per a persones grans i centre de serveis diürns, al Barri Gòtic de Barcelona.

Tota la nostra activitat està guiada per un alt sentit de responsabilitat i justícia social.

Fem habitatge assequible i tenim Llar la Mercè al Barri Gòtic de Barcelona. A la Llar hi tenim Centre de Dia i Residència. Atenem a persones soles i en risc d'exclusió social del Barri Gòtic. Disposem de 30 places al Centre de Dia i 25 places a la Residència.

Más información ›

Donantes (0)

Recaudado 0 € de 500 €

Donativos 0

Faltan 555 Días