0%

Recaudado 0 €

Objetivo 55.000 €

Donativos 0

Reto finalizado

Som la gent de Som Prematurs, que treballem incansablement per ells els nostres PREMATURS. Aquest any és un any molt important pels prematurs de Catalunya perquè mirarem de posar les bases per arribar a tots els nens nascuts de manera prematura, fins i tot a aquells que nèixen en un hospital petit o lluny de les grans ciutats. Volem arribar arreu de Catalunya i poder oferir a tots els hospitals la possiblitat de poder treballar plegats perquè els pares tinguin un suport emocional, algú que els ajudi a passar per aquest tràngol que és el que el teu fill després de nèixer necessiti estar ingressat en una uci Neonatal sense saber si se´n sortirà o no.

Volem ajudar a que totes les famíles puguin estar el màxim d'hores al costas dels seus fills per això també impulsem el projecte un extractor a peu d'incubadora.

Per això i més, avui et demano a tu que llegeixes aquest repte que ens AJUDIS!, perquè aquests nadons, TOTS els nascuts abans d'hora (entre la setmana 23 i 37) tinguin les mateixes oportunitats de desemvolupar la seva vida d'una manera feliç, el més sana possible i sabent que hi ha persones que treballen incansablement perquè el seu futur sigui una mica millor.

Cada extractor a peu d'incubadora ens costa al mes 50€ i poder atender un pare de Prematur amb un psicòleg perinatal ens costa 50€/setmana. 

Nèixen  Catalunya cada any més de 4.000 prematurs que necessiten aquestes atencions que avui per avui no poden estár cobertes a tots els hospitals. 

Si us plau, 

Ets molt important per nosaltres. Creiem que plegats ho aconseguirem!!

ASSOCIACIÓ DE PREMATURS DE CATALUNYA - SOM PREMATURS -

ASSOCIACIÓ DE PREMATURS DE CATALUNYA - SOM PREMATURS -

L'Associació de prematurs SOM PREMATURS es crea amb la finalitat de poder donar cobertura a aquests nens invisibles que són els nens que han nascut entre la setmana 22 i 36 de gestació i que immediatament són ingressats a la uci per poder fer viable la seva existència. Hi han moltes necessitats al voltant d´aquests nadons. Però la nostra associació treballa sobre tres pilars que considerem fonamentals. Les cures centrades en el desemvolupament i la familia, la recerca perquè l´abordatge d´aquests nens en el seu present més immediat i el seu futur sigui el millor possible i en l'acompanyament a les families en aquest dur tràngol que han de passar.  Per a poder fer realitat un dels primers pilars que afectaran a la salut futura d´aquets nadons necessitem poder donar cobertura a aquestes families amb ajuda externa. Per això ens adreçem a vosaltres.  Moltes gràcies!

 

 

 

Más información ›

Donantes (0)

Recaudado 0 € de 55.000 €

Donativos 0

Faltan 754 Días