102%

Recaudado 4.090 €

Objetivo 4.000 €

Donativos 56

Reto finalizado

Per què TIRETADES?

TIRETADES és un espai de creació plàstica dins l’hospital, on infants i joves hospitalitzats i les seves famílies s’expressen, gaudeixen i poetitzen l’entorn mitjançant creacions i instal·lacions col·lectives.

Tiretades és un projecte amb 10 anys de trajectòria, potenciant el benestar, l’autoestima i la socialització de les persones hospitalitzades i les seves famílies. Professionals de les arts comunitàries acompanyen i faciliten el procés creatiu, en col·laboració amb l’equip educatiu i sanitari.

Tiretades va néixer a l’Hospital Germans Trias i Pujol “Can Ruti” (Badalona), ha posat els peus a Vall d’Hebron (Barcelona) i Marina Salud (Dénia), i vol arribar a més hospitals.

Mireu bé www.tiretades.org per conèixer la magnífica feina que fan els amics i amigues de la cooperativa d'iniciativa social Art&Coop (www.artandcoop.org)

Doncs, bé... aquesta feina tan important dins l'entorn sanitari, dirigida a tots aquells infants i joves hospitalitzats (i llurs famílies) necessita d'un impuls econòmic per tirant-la endavant. I jo vull posar "el meu granet de sorra" per poder seguir fent realitat aquest projecte de creacions plàstiques.

Està demostrat que TIRETADES va molt més enllà de les pròpies creacions, més enllà dels resultats, més enllà de l'aula hospitalària, va directament al benestar dels pacients i del seu entorn més proper, doncs amb la possibilitat de crear, de sentir-se lliures per una estona, de trencar amb la dura rutina hospitalària, s'aconsegueix gaudir d'una millor estància i recuperació.

Per tot això... COL·LABORA AMB TIRETADES ajudant-me a assolir el meu repte!

MOLTES GRÀCIES!

Hugo Marzà

Art&Coop Produccions i processos comunitaris SCCL

Art&Coop Produccions i processos comunitaris SCCL

Art&Coop és una cooperativa de treball d’iniciativa social, que promou produccions artístiques per a la transformació individual i col·lectiva, a través de processos creatius. Treballem amb i des de les persones en tres eixos: Art & Comunitat, Art & Salut i Art & Educació, a través del moviment, el teatre i les arts visuals i plàstiques com a disciplines artístiques.

Más información ›

Donantes (56)

Recaudado 4.090 € de 4.000 €

Donativos 56

Faltan 806 Días