109%

Recaudado 407 €

Objetivo 375 €

Donativos 45

Reto finalizado

A favor de Pallapupas

La #RiuadadeNassos arriba a la seva quarta edició!
Amb aquesta nova edició i durant el 2018 completarem el Camino de Santiago que vam iniciar. Aquest 2018 sortirem de León fins arribar a Santiago de Compostela

El motiu d'aquesta nova edició surt de veure l'èxit inicial de les anteriors edicions i tot el que hem pogut ajudar amb les diferents  #RiuadadeNassos  a la ONG Pallapupas.

Quan vaig arribar a Santiago de Compostela amb la primera edició de #RiuadadeNassos  vam poder comprobar fins a on podem arribar amb un somriure. Per aquest motiu, vull continuar compartir aquest nou repte personal amb un repte solidari. 

Tinc pendent 310km del Camino de Santiago, sortint de Lleó fins arribar a Santiago i és la quantitat inicial que vull recaptar.

 Any 2015 -  De León a Santiago de Compostela 
Primera #RiuadadeNassos
  
 Any 2016 -  De Roncesvalles a Burgos
Segona #RiuadadeNassos
 
 Any 2017 -  De Burgos a León
Tercera #RiuadadeNassos

 

La informació actualitzada al canal de Telegram, connecta't  t.me/riuadadenassos 

-------------------------------------------------------

La #RiuadadeNassos llega a su cuarta edición!

Con esta edición y durante el 2018 completaremos el Camino de Santiago que iniciamos. Este 2018 saldremos de León hasta llegar a Santiago de Compostela.

El motivo de esta nueva edición se realiza por el éxito inicial de las anteriores ediciones y todo lo que hemos podido ayudar con las diferentes #RiuadadeNassos a la ONG Pallapupas.

Cuando ya llegué a Santiago de Compostela con la primera edición de #RiuadadeNassos pudimos ver donde se puede llegar con una simple sonrisa. Por este motivo quiero continuar compartir este nuevo reto personal con un reto solidario.

Tengo pendiente 310km del Camino de Santiago, saliendo de León hasta llegar a Santiago y es la cantidad inicial que quiero recaudar.

Año 2015 -  De León a Santiago de Compostela 
Primera #RiuadadeNassos
  
 Año 2016 -  De Roncesvalles a Burgos
Segunda #RiuadadeNassos
 
 Año 2017 -  De Burgos a León
Tercera #RiuadadeNassos

La información actualizada en el canal de Telegram, conéctate t.me/riuadadenassos 

Pallapupas

Pallapupas

Pallapupas es una ONG cuyo objetivo es mejorar el estado físico y mental de niños, niñas y personas mayores ingresadas en hospitales y centros sociosanitarios, y de personas con enfermedades mentales. Trabaja dentro de los hospitales creando un espacio para la risa durante el proceso de la enfermedad, y así convertir estos centros sanitarios en espacios más amables y llenos de vida mediante actuaciones artísticas, con un método artístico propio, orientadas a niños, niñas y personas mayores, en estrecha colaboración con el personal sanitario. Fuera de los hospitales hacen teatro con personas que sufren enfermedad mental o con personas que tienen familiares muy cercanos con enfermedades mentales. El teatro se utiliza en este caso como herramienta de expresión en su lucha contra el estigma.

Más información ›

Donantes (45)
 • Img

  RiudadeNassos hace 1 año

  Un nou granet de sorra, aquesta vegada dels veïns i veïnes dels #HostaletsdePierola que han acudit al Supermercat SUMA del poble i ens ha omplert la guardiola durant les últimes setmanes per ajudar en la #RiuadadeNassos

  12€
 • Img

  RiudadeNassos hace 1 año

  Un nou granet de sorra per ajudar @Pallapupas gràcies al RT que s'ha realitzat @xavipijoan, @AmundearLydia, @TormoMontse, @MirBarbara i @VicPallares Gràcies pel granet de sorra al repte #RiuadadeNassos i fer-ho possible :o)

  1€
 • Img

  RiudadeNassos hace 1 año

  Un nou granet de sorra per ajudar @Pallapupas gràcies al RT @karlosSeo, @elbages, @Peke35,@ChicanoEmma, @EduBeltranEdu, @paulasolerll,@cbonamus Gràcies pel granet de sorra al repte #RiuadadeNassos i fer-ho possible :o)

  1€
 • Img

  RiudadeNassos hace 1 año

  Un nou granet de sorra per ajudar @Pallapupas gràcies al RT @mastegapedres, @druidesroures, @pavilacas1, @WhiteHole1234, @PALLAPUPAS, @opis76, @JuanJordi, @Annasantamaria3, @anytabcn, @mireiadomper Gràcies pel granet de sorra al repte #RiuadadeNassos i fer-ho possible :o)

  1€
 • Img

  RiudadeNassos hace 1 año

  El granet de sorra per ajudar @Pallapupes gràcies al RT dels amics @LluisCostaGili, @67e9438de342b,@juliapotrony, @gegantsdecorne1, @DeRoures, @JoyBolton20, @AgFoSER,@rafaelcolld,@tonyiska, @Anonimo75416452 Gràcies pel granet de sorra al repte #RiuadadeNassos i fer-ho possible :o)

  1€
 • Img

  RiudadeNassos hace 1 año

  El granet de sorra per ajudar @Pallapupes gràcies al RT dels amics @LlusAguila, @roser_c, @begoGallardo, @cerdans, @bertino, @LauraFuset, @miquelValverd, @Ealimbau, @totnens i @xavipatxot Gràcies pel granet de sorra al repte #RiuadadeNassos i fer-ho possible :o)

  1€
 • Img

  RiudadeNassos hace 1 año

  El granet de sorra per ajudar @Pallapupes gràcies al RT dels amics @vadogp, @Dianaforfra, @Javi_Cal_11, @eferrerob, @jordimvendrell, @annapiferrer, @isaiasfanlo, @EduDommech1, @pererocacanal i @miquelangel76 Gràcies pel granet de sorra al repte #RiuadadeNassos i fer-ho possible :o)

  1€
 • Img

  RiudadeNassos hace 1 año

  El granet de sorra per ajudar @Pallapupes gràcies al RT dels amics @Marcss79, @Tronxicol, @mixetash, @anjo2474, @riolsa2, @libiana81, @vadortitus, @gemmadeusedas, @arovira1969, @LeydMurfi Gràcies pel granet de sorra al repte #RiuadadeNassos i fer-ho possible :o)

  1€
 • Img

  RiudadeNassos hace 1 año

  El granet de sorra per ajudar @Pallapupes gràcies al RT dels amics @esther_sabadell, @bcntxema72, @frapatcoxive, @chus67121396, @cgisper2, @DavidMas_, @OLCalomarde, @Xevi_Vilalta, @xevi_artero, @francescsoler Gràcies pel granet de sorra al repte #RiuadadeNassos i fer-ho possible :o)

  1€
 • Img

  RiudadeNassos hace 1 año

  El granet de sorra per ajudar @Pallapupes gràcies al RT dels amics @Nefernit, @matialamonja, @QEscandell,@paradellm, @MasipMontserrat, @Xavipalamos, @FerranAixala, @SlviaMar1, @abague60 i @TDolors Gràcies pel granet de sorra al repte #RiuadadeNassos

  1€
 • Img

  RiudadeNassos hace 1 año

  El granet de sorra per ajudar als Pallapupes gràcies al RT de la següent gent: @eugeni_rosello, @iaiatoneta, @WebSeoCommunity, @RosaFarelo, @Monehotmail2, @Nurbol1306, @RuthSabate, @Hostalets_viu, @HoPierola i @elstresporquets Amb aquestes 10 persones 1€ al repte #RiuadadeNassos No perdrem el somriure ;o)

  1€
 • Img

  Anónimo hace 1 año

  Perquè el somriure pugui arribar a tots els hospitals. Pallapupas, un gran col.lectiu per una enorne causa.

  Donación oculta
 • Img

  Anónimo hace 1 año

  Bon camí sempre amb molts somriures, gràcies per aquesta bona i divertida iniciativa!

  Donación oculta
 • Img
 • Img

  RiudadeNassos hace 2 años

  “Para que nunca dejéis que se apaguen las sonrisas”. Gracias Francesc, buen camino!. El peregrino Jorge de Alcalá de Henares.

  10€
 • Img

  RiudadeNassos hace 2 años

  “Para que nunca falte una sonrisa” :) gracias Francesc por tu iniciativa y hacer que el camino sea aún mejor. La peregrina Marta de Alcorcón.

  10€
 • Img

  Anónimo hace 2 años

  un gran repte impulsat per una gran persona!!! no deixis mai de fer-ho, Francesc!!! una abraçada ben forta Ramon i Julià

  10€
 • Img

  RiudadeNassos hace 2 años

  El peregrino Cristian de Barcelona, "Gracias a Pallapupas por hacer que los niños nunca pierdan la sonrisa y a Francesc por hacer de su camino un mundo mejor. Sonríe y deja que todo fluya."

  5€
 • Img

  Jordi hace 2 años

  El Camino ja és teu! Demà la darrera etapa i val a dir que ha estat El Camino més dur, tu estant en condicions. Molta força i demà deixa aflorar emocions i sensacions en trepitjar la plaça do Obradoiro, que segur que seran moltes!!! Una abraçada! Jordi

  Donación oculta
 • Img

  RiudadeNassos hace 2 años

  La pelegrina Mariona amb #RiuadadeNassos "Gràcies pel teu esforç, per repartir nassos i somriures al llarg del camí. El somriure és el millor regal que encoratge a seguir endavant a la vida."

  5€
 • Img

  Aída hace 2 años

  Molta força!

  3€
 • Img

  Montse hace 2 años

  Ànims Francesc!!

  20€
 • Img

  Nuria hace 2 años

  Desde l’ hospital de Bellvitge els meus pares et donen les gràcies per el teu projecte i t’ encoratgen a seguir amb el camí de donar somriures als petits i no tan grans del ICO amb Pallapupas.

  20€
 • Img

  RiudadeNassos hace 2 años

  La peregrina Ana de Sant Celoni amb #RiuadadeNassos ens deixa aquestes paraules "Gràcies pallapupas...! Que mai ens faltin els somriures, ni el Camí ni en la vida. 😊"

  5€
 • Img

  Anónimo hace 2 años

  Anims, que el més dur es sempre allò que ens espera!

  20€
 • Img

  Sandra hace 2 años

  Molts ànims Francesc i bon camí. L’esforç teu valdrà somnriures dels nens que per desgràcia estan als hospitals. Enhorabona per la iniciativa.

  Donación oculta
 • Img

  RiudadeNassos hace 2 años

  La peregrina Francesca de Italy con #RiuadadeNassos "Donare deje essere musicale, sorridere per amare"

  5€
 • Img

  RiudadeNassos hace 2 años

  El peregrino Carlos de Turin(Italia) con #RiuadadeNassos "La vida tiene que sonrie a todos"

  1€
 • Img

  RiudadeNassos hace 2 años

  El peregrino Jon de Zaldibar con #RiuadadeNassos "Beti aurrera irrifarre batekin."

  2€
 • Img

  RiudadeNassos hace 2 años

  La peregrina Tania de Sant Andreu de la Barca ayudando a #RiuadadeNassos "aprovecho cada día para ser feliz"

  5€
 • Img

  RiudadeNassos hace 2 años

  El peregrino Antonio Carlos de Sant Andreu de la Barca amb #RiuadadeNassos "Siempre hay tiempo para sonrisa."

  5€
 • Img

  Isaias hace 2 años

  Per molts somrirures!

  10€
 • Img

  RiudadeNassos hace 2 años

  El peregrino David de Las Palmas, ayuda a la #RiuadadeNassos "la risa lo cura todo"

  2€
 • Img

  RiudadeNassos hace 2 años

  La peregrina Catherine de Las Palmas, ayuda a la #RiuadadeNassos "Entre todos podemos"

  3€
 • Img
 • Img

  Alejandra hace 2 años

  El meu granet de sorra pels Pallapupas iuna gran abraçada i bon camí!

  30€
 • Img

  Xavier hace 2 años

  Anims Francesc, que no et fallin les forces!!!

  30€
 • Img

  RiudadeNassos hace 2 años

  Natalia F, Un somriure solidari plé de vida amb #RiuadadeNassos

  10€
 • Img

  Anónimo hace 2 años

  Bon camí!

  10€
 • Img

  Anónimo hace 2 años

  Bona ruta !!!!! gran feina feu @pallapupas

  20€
 • Img

  EMPAR hace 2 años

  bon camí !

  10€
 • Img

  María Ángeles hace 2 años

  Gràcies, Francesc! Bon camí!

  10€
 • Img

  Araceli hace 2 años

  Admiro vuestra entrega y solidaridad regalando sonrisas en los hospitales Reír te da vida 😄

  10€
 • Img

  Anna hace 2 años

  Sort amb el repte!!! La feina de Pallapupas es molt important

  10€
 • Img

  Francesc hace 2 años

  "Un dia sin reír es un día perdido." Charles Chaplin 1 euro al reto #RiuadadeNassos es mucho si se unen más granos de arena

  1€

Recaudado 407 € de 375 €

Donativos 45

Faltan 618 Días