9%

Recaudado 270 €

Objetivo 3.000 €

Donativos 8

Reto finalizado

Des d'ASEM Catalunya participem al Giving Tuesday amb el projecte "Amb la teva ajuda respirem" amb la finalitat de recaptar fons per editar un Manual de Fisioteràpia Respiratòria (5.000 unitats). Es tracta d'una guia de com abordar les tècniques respiratòries a domicili adreçat als familiars i cuidadors de les persones amb malalties neuromusculars. Volem millorar la formació en tècniques de respiració per a les famílies amb persones amb malalties neuromusculars.

Esperem arribar a 10.000 usuaris amb malalties neuromusculares, les seves famílies i cuidadors així com professionals de tota Catalunya, involucrats en aquestes malaties. El cost estimat de l'edició dels 5.000 exemplars del Manual és de 3.000 €.

ASEM CATALUNYA

ASEM CATALUNYA

La Associació Catalana de Persones amb Malalties Neuromusculars, una entitat sense ànim de lucre que té com a finalitat atendre a les persones amb malalties neuromusculars, als seu familiars i als professionals que treballen i estan en contacte amb aquest col·lectiu. Asem Catalunya és el centre de referència a Catalunya de les persones amb malalties neuromusculars per la tasca psicosocial que realitza des dels seus començaments, els anys 80.

Más información ›

Donantes (8)

Recaudado 270 € de 3.000 €

Donativos 8

Faltan 449 Días