13%

Recaudado 550 €

Objetivo 4.150 €

Donativos 7

Reto finalizado

Volem oferir 40 places els 188 dies que no hi ha escola. Oferint els àpats de dinar, berenar i sopar (caps de setmana, vacances, ponts, etc.) i al mateix temps oferir també tallers lúdics i activitats del lleure dins els casals de Nadal, Pasqua i Estiu als fills i filles dels usuaris del Menjador Social de Canpedró, al barri de Sants i Hostafrancs, de Barcelona. 

S'apropa Nadal, i aquests infants no aniràn a l'escola durant un parell de setmanes, dies en que no tindran un menjador per dinar, ni activitats de lleure, ni tindran la oportunitat de celebrar el Nadal com a tots ens agradaria celebrar-ho. 

Per a ells és important poder anal a l'Esplai de Nadal on tindràn tots els àpats garantits, sortides i activitats de lleure dirigides per educadors i voluntaris de Canpedró. Volem donar-los la oportunitat que els nens siguin nens!

 

Fundació Canpedró

Fundació Canpedró

La Fundació CanPedró ofereix un servei integral a la persona i a les famílies i infants vulnerables amb risc d’exclusió social, que inclou servei d'àpats -menjador social-, serveis d’acollida i de seguiment de la salut, de bugaderia, d’higiene personal, de dinamització sociocultural, escolar i laboral. 

Más información ›

Donantes (7)
 • Img

  Anónimo hace 1 año

  Gràcies per la feina que feu!

  Donación oculta
 • Img
 • Img

  Montserrat hace 1 año

  Continuem com sempre junts per tots

  100€
 • Img

  Anónimo hace 1 año

  No hay satisfacción mayor que dar en lugar de recibir

  Donación oculta
 • Img

  Anónimo hace 1 año

  Endavant amb una feina excel.lent i tant necessària per aquests infants.

  100€
 • Img

  Anónimo hace 1 año

  un dia per donar, un somriure als nostres infants

  30€
 • Img

Recaudado 550 € de 4.150 €

Donativos 7

Faltan 531 Días