113%

Recaudado 340 €

Objetivo 300 €

Donativos 9

Reto finalizado

El Líban és un país de prop de 5 milions de persones, on es calcula que hi ha vora un milió de refugiats, provinent de les guerres a Síria i a Iraq. Això ha dut al Líban a una inestablitat política, social i econòmica. Els qui pateixen més aquesta situació són els infants. Des d'aquesta problemàtica, La Salle i Maristes es van posar d'acord per fer un nou projecte, el Projecte Fratelli,

L’objectiu principal del Projecte Fratelli, que inclou l’actuació en dues localitats i 3 comunitats diferents (sirians i iraquians, difícils de barrejar, i libanesos) és proporcionar suport educatiu a tots aquests nens i nenes per tal que puguin tenir la possibilitat d’accedir al sistema educatiu libanès.

Des de PROIDE es treballa per trobar el finançament necessari per fer front a les despeses del programa de suport escolar a 65 nens/es refugiats sirians i infants libanesos que viuen en condicions precàries. Aquests 65 nens i nenes assisteixen a les escoles públiques del Líban però necessiten un acompanyament per tal de garantir una estabilitat en l’àmbit escolar i evitar-ne el fracàs.

Fundació PROIDE

Fundació PROIDE

PROIDE, la ONGD de La Salle Catalnya, nació en 1992 después de 10 años de trabajos en campos de solidaridad en África. Más de veinte años después, trabajamos para dos objetivos muy concretos:
a. La implementación de proyectos de cooperación educativos en África (Togo, Madagascar) y América Latina (Perú, Guatemala).
b. El trabajo educativo en Cataluña sobre las razones y alternativas a la pobreza y la desigualdad social (Educación para el Desarrollo -EpD-).

Más información ›

Donantes (9)