Recaudado

140€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

La nostra fortalesa, el seu CORATGE.

Acompanyament professional i suport social a joves de barris desfavorits, per tal que comparteixin les seves inquietuds a través de les TIC fent servir una pedagogia dinàmica que promou el canvi social.

Recaudado

140€

Objetivo

1.000€

Donativos

5

Faltan

Finalizado

14%

Categoría

Infancia Cultura y arte

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 13 nov. 2017

La Fundació La Roda ofereix activitats formatives a joves de pobles i barris de Catalunya amb la finalitat d'ajudar-los a superar els riscos d'exclusió social als quals estan exposats.
El nostre objectiu és ajudar-los en la seva formació proporcionant les eines necessàries per poder fer sentir la seva veu, les seves reivindicacions i aconseguir obrir portes de futur.
Tots els que formem la comunitat educativa, ens sentim compromesos de manera molt especial amb la igualtat d'oportunitats en l'accés a la cultura i l'educació. Els valors i les tradicions culturals formen part de la nostra missió i som conscients que molts joves de la nostra societat no tenen la mateixa facilitat per poder accedir a un desenvolupament just de les seves possibilitats. Per això, ens involucrem totalment en projectes com RODA RODEM.
Volem col·laborar en l'apoderament d'aquests joves posant a la seva disposició professionals del món de la comunicació i del cinema amb la finalitat d'assessorar-los a l'hora de crear documentals. Uns documentals que serveixin per fugir de la incertesa i del buit social, que proporcionin una dosi important de realitat i que permetin descobrir punts de vista diferents.
La fundació la Roda treballa cada dia perquè tots els joves tinguin una oportunitat de futur, independentment dels mitjans econòmics que disposin les seves famílies.
Actualment 1 de cada 3 alumnes no aconsegueixen graduar-se en batxillerat o FP i en ambients desfavorits aquesta estadística és molt més descoratjadora. Lamentablement, ara com ara, queda molt camí per recórrer.
La solució comença per encoratjar. Ajuda’ns a fer-ho possible

La Fundació la Roda d’Accions Culturals i del Lleure som una fundació privada sense afany de lucre amb 40 anys de trajectòria que treballa en xarxa amb 82 entitats adherides, repartides per 35 municipis d’arreu de Catalunya, impulsant 12 projectes que tenen un impacte de 135.000 usuaris aproximadament. La Roda programa 464 accions i tallers (2016) de suport a les nostres entitats que ajuden a cohesionar el territori i funcionen com a motor de la transformació social. El premi més destacat que la Roda ha rebut és la Creu de Sant Jordi l’any 2001, en reconeixement del valor social i cultural de la seva tasca des de 1977. L'any 2015 va ser declarada com a entitat d’interès cultural (ja havia estat guardonada com a Associació amb el mateix reconeixement l’any 1999)

Donantes (5)

Ivan

50€

Hace 1.399 días

Anónimo

20€

Hace 1.419 días

CRISTINA

10€

Hace 1.432 días

Alberto

10€

Hace 1.432 días

Anónimo

50€

Hace 1.434 días

Comentarios (5)

Ivan

Hace 1.399 días

Pares i Mares de 1º D del col.legi Betània-Patmos

CRISTINA

Hace 1.432 días

Bona iniciativa!

Alberto

Hace 1.432 días

Per què la veu dels joves se senti més forta!

Patrocinadores