Recaudado

298€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

Cambia la vida de los niños y niñas con la cirugía reconstructiva

3 niños con disfuncionalidades físicas graves, del slum de Andheri East en Mumbai (India), necesitan cirug&i...

Recaudado

298€

Objetivo

3.500€

Donativos

12

Faltan

Finalizado

9%

Categoría

Educación Infancia Cooperación internacional

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 10 oct 2017

3 niños con disfuncionalidades físicas graves, del slum de Andheri East en Mumbai (India), necesitan cirugía reconstructiva. Se trata de desbloquear atrofias musculares y articulares, que les darán movilidad y mejor calidad de vida.

Desde 2015, PROiNFANTS colabora en un proyecto de cirugía reconstructiva a niños con fuerte dependencia por su disfuncionalidad, no solucionable con los tratamientos de fisioterapia y rehabilitación funcional que nuestra contraparte Mumbai Cheshire Home lleva a cabo con el proyecto de rehabilitación que también financiamos. Los resultados obtenidos hasta la fecha han sido muy positivos, ya hemos operado a 7 niños/as y queremos llegar a los 10.

PROiNFANTS es una organización no gubernamental para el desarrollo (ONGD). Promueve, financia y supervisa proyectos dirigidos a niños, niñas y adolescentes en riesgo de exclusión, de entornos urbanos desfavorecidos y con altos niveles de pobreza. A través de las contrapartes locales colabora en cuatro ciudades: Barcelona, Dakar, Medellín y Mumbai.

El coste total de las tres operaciones en India, asciende a 3.500 €, e incluye las operaciones, el ingreso hospitalario y las medicinas.

PROiNFANTS és una organització no governamental per al desenvolupament (ONGD), legalment constituïda a Barcelona com a associació sense ànim de lucre, membre de la federació d'organitzacions per a la justícia global de Catalunya (Lafede.cat) i declarada d'utilitat pública.

PROiNFANTS inicia el seu camí l'1 de gener de 2015 com a resultat de la fusió d' Aasara, Associació per a l'ajut dels nens del carrer de l'Índia -fundada el 2001-, amb l'associació Gra d'Arròs -constituïda el 2007.

PROiNFANTS és una entitat compromesa amb la infància que promou, finança i supervisa projectes d'ajut a nens, nenes i adolescents, en comunitats amb alt risc d'exclusió, o marginades, i en l'entorn de suburbis urbans durament castigats per la immigració rural forçosa o per conflictes de tota mena.

La MISSIÓ, que compartim amb les nostres contraparts a cada zona, consisteix a cobrir les necessitats bàsiques dels nens, nenes i adolescents, facilitant-los les eines necessàries per al seu desenvolupament personal, intel·lectual i professional. Considerem l'educació com l'únic actiu que els permetrà trencar el cercle viciós de la pobresa i reinserir-se en la societat com a membres de ple dret.

La VISIÓ de PROiNFANTS contempla la necessària regeneració del món infantil més marginat de determinats suburbis urbans. El nostre model opta per a la transformació social a través de la reinserció i l'educació.

Els VALORS que distingeixen PROiNFANTS són:

  • Solidaritat amb la defensa dels Drets Universals de la Infància.
  • Compromís actiu amb les nostres contraparts locals en la seva tasca de lluita contra la marginació, la desigualtat i la misèria infantil.
  • Coherència interna en prioritzar l'execució de projectes i limitar les despeses d'estructura, gràcies a una Junta Directiva i un equip de col·laboradors voluntaris.
  • Transparència dels nostres comptes. Perseguim l'objectiu de màxim rigor en la comptabilitat, comprovada mitjançant la nostra Auditoria anual de comptes, la declaració d'utilitat pública i la certificació del codi ètic de la federació d'organitzacions per la justícia global de Catalunya (Lafede.cat).

Donantes (12)

Juan A.

50€

Hace 2.312 días

ana maria

Donación oculta

Hace 2.325 días

Mamen

10€

Hace 2.329 días

Anónimo

30€

Hace 2.333 días

Andra

50€

Hace 2.347 días

Joan

30€

Hace 2.351 días

Gissell

15€

Hace 2.351 días

Francesc

20€

Hace 2.353 días

Anónimo

10€

Hace 2.353 días

Sebastian

20€

Hace 2.353 días

Anónimo

10€

Hace 2.353 días

Nerea

3€

Hace 2.360 días

Ver más donantes

Comentarios (5)

ana maria

Hace 2.325 días

Deseo que pueda conseguirse el reto

Mamen

Hace 2.329 días

Let's go..
Felicitats Proinfants

Joan

Hace 2.351 días

Gracias por intentar dar oportunidades a esos niños. :)

Gissell

Hace 2.351 días

Muy buena iniciativa,espero que la ong se haga conocer y así tener mucho más apoyo.

Patrocinadores