Recaudado

0€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

Acabem amb les vaixelles de plàstic

La campanya Acabem amb les vaixelles de plàstic! vol aconseguir un rentavaixelles industrial per tal de ...

Recaudado

0€

Objetivo

2.000€

Donativos

0

Faltan

Finalizado

0%

A favor de

Dona
Tu aportación tiene beneficios fiscales de hasta el 80%

Reto liderado por

Categoría

Inserción social Cultura y arte

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 21 sept. 2017

La campanya Acabem amb les vaixelles de plàstic! vol aconseguir un rentavaixelles industrial per tal de poder fer un estalvi energètic d'electricitat i aigua, i facilitar el rentat dels plats del nou Servei de Préstec Gratuït de Vaixella per a totes les entitats i associacions de Barcelona. 

Recentment Femarec i l'Ajuntament de Barcelona han posat en marxa aquest nou servei gratuït de préstec de vaixella reutilitzable per a celebracions, actes i festes populars.

El servei està dirigit a totes les entitats i associacions de la ciutat de Barcelona i és per a un màxim de 500 comensals (inclou diferents tipus de plats, tasses, coberts, safates, etc.). 

El servei s’emmarca dins de la campanya #ResiduZero i té l'objectiu d'acabar amb l'ús de les vaixelles de plàstic d'un sol ús. A banda dels beneficis pel medi ambient, per l’estalvi de material i la reducció de residus que suposa, també aporta beneficis socials, ja que contribueix a la reinserció laboral i social.

Ajuda’ns a millorar aquest servei gratuït per a totes les celebracions de les associacions i entitats de la ciutat!

Gràcies!

L\'objectiu de la Fundació Femarec és assegurar una atenció sistematitzada i de qualitat per a aquelles persones de casa nostra que es troben en situació de marginació o en una alt risc d\'estar-ho, fent possible la seva inclusió social, laboral i cultural a la societat.

Donantes (0)

Patrocinadores