Recaudado

670€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

Joe necesita viajar

Ens agradaria que conegueu a en Joe i la seva història, us deixem aquest vídeo perque sapigueu tot el que ha viscut junt amb alguns d...

Recaudado

670€

Objetivo

600€

Donativos

12

Faltan

Finalizado

112%

Categoría

Defensa animal

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 17 sept 2017

Ens agradaria que conegueu a en Joe i la seva història, us deixem aquest vídeo perque sapigueu tot el que ha viscut junt amb alguns dels seus companys. En Joe és un gos amb molta por, durant els últims 8 mesos ha estat vivint a casa d’acollida per tal d’ajudar-lo a superar les seves pors, a més a més ja portava més de 2 anys a la protectora… Però ara per fi ha trobat algú que està interessat en ell, unes persones que ens volen ajudar a fer-lo més feliç, però no és tot tan fàcil… En Joe ha de marxar a Berlín per poder trobar la seva família, allà té més oportunitats, és un gos de 9 anys, amb pors i cec d’un ull, tot i que ha millorat i és un gos molt dolç i simpàtic aquí no troba ningú que l’estimi i vulgui que formi part de la seva família, per tant ara que ha trobat oportunitats allà volem ajudar-lo!!  Ens han donat també la oportunitat de que un altre dels nostres peluts marxi cap allà a buscar una llar junt amb en Joe, encara no sabem qui serà el seu acompanyant, però segur que a Berlín estarà genial!!

Ens ajudes a que facin el seu viatge cap a la felicitat? Per poder ajudar-los les noies de Berlín ens estan ajudant també recaptant diners per poder portar-los l’abans possible, però és molt difícil!!

El viatge que hem de fer degut a que en Joe té molts problemes, entre la ceguera, la seva edat i que te una por terrible ha de ser en cotxe, el viatge en avió no és una opció per ell de cap de les maneres. Hem de fer molts kilòmetres per poder arribar al seu destí i aconseguir que ell que és un dels tants gossos que hi ha a les protectores amb edats avançades i molta por,  pugui ser adoptat, aquí no té opció i allà sabem que la seva casa l’espera amb els braços oberts. Tenim gossos sèniors que ningú vol, gossos malalts… Molts d’ells passaran la resta de la seva vida tancats a una gàbia i el nostre propòsit, pel qual som voluntàries i fem el que fem cada dia, és aconseguir que aquests gossos trobin una llar com tots els altres, perquè els vellets, els malalts, els cecs, els sords, etc. també volen ser feliços!! Ens ajudes aquest cop a fer FELIÇ EN JOE?

 

Nos gustaría que conozcáis a Joe y su historia, os dejamos este vídeo para que sepáis todo lo que ha vivido junto con algunos de sus compañeros. Joe es un perro con mucho miedo, durante los últimos 8 meses ha estado viviendo en casa de acogida con el fin de ayudarle a superar sus miedos, además ya llevaba casi 2 años en la protectora ... Pero ahora por fin ha encontrado alguien que está interesado en él, unas personas que nos quieren ayudar a hacerlo más feliz, pero no es todo tan fácil ...  Joe debe irse a Berlín para poder encontrar  a su familia, allí tiene más oportunidades, es un perro de 9 años, con miedos, y ciego de un ojo, aunque ha mejorado y es un perro muy dulce y simpático aquí no encuentra a nadie que le quiera y quiera que forme parte de su familia, por lo tanto ahora que ha encontrado oportunidades allí queremos ayudarle !! Nos han dado también la oportunidad de que otro de nuestros peludos marche hacia allí a buscar un hogar junto con Joe, todavía no sabemos quién será su acompañante, pero seguro que en Berlín estará genial!!

Nos ayudas a que hagan su viaje hacia la felicidad? Para poder ayudarles las chicas que viven en Alemania y les harán de casa de acogida, están intentando  recaudar dinero para poder llevarlos lo antes posible, pero es muy difícil!! ¿NOS AYUDAS?

 


El viaje que tenemos que hacer debido a que Joe tiene muchos problemas entre la ceguera, su edad y que tiene un miedo terrible. Debe ser en coche, el viaje en avión no es una opción para él de ninguna manera. Debemos hacer muchos kilómetros para poder llegar a su destino y conseguir que él,  que es uno de los tantos perros que hay en las protectoras con edades avanzadas y mucho miedo, pueda ser adoptado, aquí no tiene opción, y allí sabemos que su casa le espera con los brazos abiertos. Tenemos perros sénior que nadie quiere, perros enfermos ... Muchos de ellos pasarán el resto de su vida encerrados en una jaula y nuestro propósito, por el que somos voluntarias y hacemos lo que hacemos cada día es conseguir que estos perros encuentren un hogar como todos los demás, para que los ancianos, los enfermos, los ciegos, los sordos, etc. También puedan ser felices!! Nos ayudas esta vez a hacer FELIZ A JOE?

 

L\'associació Amics dels Animals de Palafolls té el propòsit de donar atenció a aquells gossos i gats que han estat abandonats a Palafolls i proporcinar-los-hi una nova llar i siguin tractats de la manera que els corresponen: amb atenció i estima. Totes les persones que ens dediquem a aquesta tasca som voluntàries, i invertim desinteressadament el nostre temps a intentar solucionar els problemes dels abandonaments, maltractaments i accidents dels animals de la nostra població.

Donantes (12)

Nuri

30€

Hace 2.393 días

fina

10€

Hace 2.401 días

Anónimo

30€

Hace 2.406 días

SANDRA

100€

Hace 2.406 días

Carles

50€

Hace 2.407 días

Jana

55€

Hace 2.407 días

Marisa

10€

Hace 2.408 días

Maria Montserrat

20€

Hace 2.408 días

Enriqueta

40€

Hace 2.409 días

Susana

5€

Hace 2.410 días

Eva

20€

Hace 2.410 días

Ver más donantes

Comentarios (4)

Nuri

Hace 2.393 días

Bona feina

Jana

Hace 2.407 días

Mucha suerte, espero que consigáis el reto!

Espero que en Joe, trobi una família que l'estimi!!!

Patrocinadores