3%

Recaudado 50 €

Objetivo 2.000 €

Donativos 3

Reto finalizado

Coneixeu la llegenda de Sadako i les mil grulles d'origami? 

Sadako Sasaki tenia dos anys quan va caure la bomba a Hiroshima, ciutat en la qual vivia. Deu anys més tard (quan tenia 12 anys), com a conseqüència de la irradiació que li va produir la bomba d'Hiroshima, els metges li van diagnosticar leucèmia. Quan la petita Sadako estava a l'hospital recuperant-se de la seva malaltia, la seva amiga Chizucho li va explicar la història de les 1.000 grulles de paper, consistent en què si desitges alguna cosa amb molta força i construeixes 1.000 grulles de paper (papiroflèxia), els déus et concediran aquest desig que tant anheles.

És així com Sadako va desitjar guarir-se de la seva terrible malaltia i per a això es va proposar construir per si mateixa 1.000 grulles de paper, encara que no va aconseguir aconseguir-ho perquè va morir molt abans de poder acabar-les totes. Va morir a l'octubre de 1955 i només havia aconseguit plegar 644 grullas de paper. Simbòlicament, els seus amics van continuar la seva missió i van completar les mil grulles, amb l'esperança que s'evitessin les guerres en el futur i s'aconseguís la pau entre tots els països del món.

Des d'Aspanias volem demanar el nostre propi desig: la Pau al Món i per a això ens proposem crear 1.000 cors de paper i el dia 23 de setembre, data propera al Dia Internacional de la Pau (21/09) demanar tots junts el nostre desig i omplir el nostre hort urbà de cors.

Col·labora amb nosaltres i fes possible el nostre repte. Els diners recaptats anirà destinat a la Comissió Catalana d'Ajuda al Refugiat, i així col·laborar activament en la consecució del nostre desig.

 

Comissió Catalana d´Ajuda al Refugiat

Comissió Catalana d´Ajuda al Refugiat

La Comisión Catalana de Ayuda al Refugiado tiene como objetivos la defensa del derecho de asilo y los derechos de las personas refugiadas e inmigrantes. Cuestionamos la pretendida voluntariedad de las migraciones y abrimos un debate sobre las formas de persecución y vulneraciones de derechos humanos que necesitan protección.

Más información ›

Donantes (3)

Recaudado 50 € de 2.000 €

Donativos 3

Faltan 687 Días