116%

Recaudado 3.485 €

Objetivo 3.010 €

Donativos 99

Reto finalizado

CAT

En aquesta 4ª edició del Mou-te per l’esquitx – Kilòmetre solidari som un total de 43 voluntaris i voluntàries amb un doble objectiu:

1) córrer la 39ª Cursa de la Festa Major de Sabadell al mateix temps que...

2) vendre els 7 kilòmetres que haurem de córrer cadascú.

Els diners que recollim els destinarem a finançar el projecte Inserjove. Un projecte que impulsa l’Associació Juvenil Esquitx, i que cada any ajuda una seixantena de joves en situació de vulnerabilitat a trobar feina i a formar-se per poder tornar al món laboral en millors condicions.

Comprant un "Kilòmetre Solidari" fas possible que aquesta sigui la primera cursa que haurem guanyat abans de començar. Una victòria en favor de la igualtat d’oportunitats d’infants i joves de la ciutat.

Més informació a www.kilometresolidari.cat


ESP

En esta 4ª edición del Muévete por el Esquitx – Kilómetro Solidario somos un total de 43 voluntarios y voluntarias con un doble objetivo:

1) Correr la 39º Carrera de la Fiesta Mayor de Sabadell, al mismo tiempo que…

2) vender los 7 kilómetros que tendremos que correr cada uno.  

El dinero recaudad lo destinaremos a financiar el proyecto Inserjove. Un proyecto que impulsa la Asociación Juvenil Esquitx, y que cada año ayuda a una sesentena de jóvenes en situación de vulnerabilidad a encontrar trabajo y a formarse para poder volver al mundo laboral en mejores condiciones.

Comprando un "Kilómetro Solidario" haces posible que esta sea la primera carrera que hayamos ganado antes de empezar. Una victoria en favor de la igualdad de oportunidades de niños y jóvenes de la ciudad.

Más información en www.kilometresolidari.cat

 

Associació Juvenil Esquitx

Associació Juvenil Esquitx

La nostra missió educar en el lleure i l’acció social per infants i joves, afavorint la seva inclusió social. Generar vivències per enfortir l’autoestima de les persones, desenvolupar un creixement personal i esdevenir ciutadans compromesos amb la societat i l’entorn.

 

Más información ›

Donantes (99)

Recaudado 3.485 € de 3.010 €

Donativos 99

Faltan 1042 Días