105%

Recaudado 1.050 €

Objetivo 1.000 €

Donativos 15

Reto finalizado

 

La festa d'aniversari “NAUFRAGUEM AMB ELEGÀNCIA XVII” el 8 de Juliol, organitzada pel Carles, el Pau i el Xavi, s’apropa!!!

Tal com hem fet els darrers 6 anys, aquest any TAMPOC VOLEM REGALS!!!

Preferim que el regal el feu a persones més desfavorides mitjançant un donatiu a CÀRITAS.

 

Tots els donatius que rebi Càritas Diocesana de Barcelona es destinaran a ajudar a les persones en situació de vulnerabilitat, pobresa o exclusió social. No només oferirà assistència immediata, sinó que ajudarà a la persona a créixer mitjançant la participació activa, reconeixement dels seus recursos i de les seves potencialitats.

 

Moltes gràcies!

CPX

Càritas Barcelona

Càritas Barcelona

Càritas és una entitat sense ànim de lucre de l’Església catòlica. La nostra missió és ajudar aquestes persones a sortir de la situació de patiment en la qual estan atrapades i oferir-los eines i recursos perquè se sentin més confiades i segures i puguin liderar per si mateixes el seu projecte de vida. 

Cáritas es una entidad sin ánimo de lucro de la Iglesia católica. Nuestra misión es ayudar a estas personas a salir de la situación de sufrimiento en la que están atrapadas y ofrecerles herramientas y recursos para que se sientan más confiadas y seguras y puedan liderar por sí mismas su proyecto de vida. 

Más información ›

Donantes (15)

Recaudado 1.050 € de 1.000 €

Donativos 15

Faltan 885 Días