Recaudado

246€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

Ajuda'ns a ajudar

Comença la tardor. Aquests mesos han sigut molt intensos. Hem recollit moltes camades de gats, a més de la recollida de gossos, que &...

Recaudado

246€

Objetivo

2.000€

Donativos

8

Faltan

Finalizado

12%

Categoría

Educación Defensa animal Medio ambiente

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 5 may 2017

Comença la tardor. Aquests mesos han sigut molt intensos. Hem recollit moltes camades de gats, a més de la recollida de gossos, que és més freqüent que durant la resta de l'any, hem recollit un decomís de 13 gossos séniors i hi ha gossos que continuen al refugi tot i el pas dels mesos. 

Vam operar un gat atropellat de la cadera que la tenia fracturada per diversos llocs, no teníem segur si podria recuperar la mobilitat ni la sensibilitat però tot i així vam tirar endavant la operació. Uns dies després, tristament ens va deixar. Vam tenir l'Skar ingressat a l'hospital veterinari durant dies perquè després de passar per diversos veterinaris i fer-li diverses proves, no millorava i no es podia estar dret. Plorava constantment i havia perdut la gana. Després d'uns dies ingressat i que cada cop anava a pitjor i patia més, vam prendre la dura decisió de deixar-lo marxar. La veterinària ens va dir que no tenia cap garantia que l'Skar es pogués recuperar, i que si era possible recuperar-lo parcialment, podien passar mesos fins que això és produís. El Monster (un dels 13 decomissats de Seva) també va haver de ser ingressat després de trobar-nos-el que no volia sortir al pati, amb una temperatura més baixa de l'habitual i apàtic. Després d'uns dies d'ingrés i suero, va recuperar-se i va marxar en acollida (moltes gràcies des d'aquí). En Lèmur (gat blanc i negre) també va haver d'estar ingressat, estava molt apàtic i decaigut, i després d'uns dies d'ingrés i de revisar que el seu sistema digestiu tornés a funcionar amb normalitat, ja està preparat per sortir adoptat. Ja hem acabat el tractament veterinari dels ulls de la Uma i la Sita, que s'han pogut salvar. El Rumi va estar ingressat a l'hospital veterinari però va patir una parada respiratòria i ens va deixar. Ara brilla una estrella més al cel que cuida de nosaltres i els altres peluts. La Dune lluita per la seva vida trobant-se en un estat de salut molt delicat, i està molt prima, tot i que evoluciona favorablement. Tots ells necessiten moltes atencions i medicació per millorar. I és per això que us escrivim.

Us demanem la vostra col·laboració per poder fer front a les factures veterinàries, que cada mes són molt altes. Us demanem també que ens ajudeu a fer difusió perquè més gent conegui la nostra tasca, la que fem entre tots i per poder trobar bones famílies pels peluts

 

Ens ajudeu?

adopcionsresponsables@gmail.com (Paypal, e-mail)

665.90.57.27 (horari de matins)

Ctra de St Feliu k, 27,5, L'Ametlla del Vallès (BCN)

ARBRA (Adopcions Responsables i Benestar Animal) se fundó en el año 2011 y hasta el momento ha dado en adopción más de 200 perros y gatos. Desde el dia 1 de enero del 2015, gestionamos un refugio de animales abandonados en l'Ametlla del Vallés, un municipio del Vallés Oriental. El refugio tiene una capacidad de unos 80 perros y nos encargamos de la recogida de los perros abandonados o perdidos, así como de la gestión de colonias de gatos de la calle de varios municipios de la zona. 

Donantes (8)

P

Donación oculta

Hace 2.355 días

Saida

30€

Hace 2.397 días

Cristina

40€

Hace 2.423 días

Maria Rosa

50€

Hace 2.464 días

M. Dolores

30€

Hace 2.485 días

Anónimo

30€

Hace 2.485 días

Eva

15€

Hace 2.514 días

Carolina

50€

Hace 2.534 días

Ver más donantes

Comentarios (4)

Saida

Hace 2.397 días

Admiro tot el que feu per ells! Gràcies....

Cristina

Hace 2.423 días

sou les millors!!!

Maria Rosa

Hace 2.464 días

??nims sou uns àngels!!!!!

Carolina

Hace 2.534 días

Moltes gràcies per la vostre gran feina!

Patrocinadores