112%

Recaudado 560 €

Objetivo 500 €

Donativos 24

Reto finalizado

I’m Myles Klynhout, an English teacher and amateur cyclist living in Barcelona. On April 23, I will take part in the Barcelona Gran Fondo. My colleague Andreu Oliver, a psychologist, and I will cycle 132km to raise awareness for people living with mental health problems in Catalunya.

According to World Health Organisation, 1 in 4 people experience a mental health disorder at some time during their lives. Most of these people experience their first symptoms in their youth, dropping out of education and training and having difficulty entering the labour market. Many of these people are unemployed (90% in Spain).

Fundacio Salut Mental Catalunya run a number of community projects. One of these is Mental Health Friendly (MHF). Through the medium of quality English Language Training, the project aims to improve quality of life and facilitate greater social inclusion and training for employment for people with mental health problems.

As a teacher & psychologist, this is a cause which we are both extremely passionate about!

Can you help us reach our target & spread the word?

All donations made go to improve training and social inclusion of people with mental health disorder through MHF,  Salut Mental Catalunya.

______

Gran Fondo per una Gran Causa

Sóc Myles Klynhout professor d'Anglès i ciclista amateur resident a Barcelona. El dia 23 d'Abril participaré a la Barcelona Gran Fondo. Amb el meu company, Andreu Oliver, psicòleg, recorrerem 132 Km. per donar ressò a les persones amb problemes de salut mental a Catalunya.

Segons la Organització Mundial de la Salut, 1 de cada 4 persones pateix algun tipus de problema de salut mental en algun moment de la seva vida. La majoria d'aquestes persones, experimenten els primers símptomes durant la joventut provocant que deixin de banda la seva educació amb els problemes que això comporta a l'hora d'entrar al mercat laboral. Per aquest motiu, moltes d'aquestes persones ni estudia ni té feina.

Salut Mental Catalunya té en marxa tot un seguit de projectes per millorar la qualitat de vida d'aquestes persones, entre ells, Mental Health Friendly (MHF). Mitjançant un ensenyament de qualitat de la llengua anglesa, el projecte té per objectiu la millora de la qualitat de vida, de la inclusió social i de l'accés a la formació de les persones amb problemes de salut mental. Com a professor i psicòleg, aquesta es una causa en la qual estem extremadament implicats!

Ens ajudaràs a arribar al nostre objectiu i a fer córrer la veu?

Totes les donacions serviran per millorar la formació i la inclusió de persones amb trastorn mental a través del MHF de Salut Mental Catalunya.

Federació Salut Mental Catalunya

Federació Salut Mental Catalunya

Segons la OMS, 1 de cada 4 persones tindrà un problema de salut mental al llarg de la seva vida.

A la Federació Salut Mental Catalunya treballem des del 1996 per fer més fàcil la vida de les persones i famílies amb problemes de salut mental. Les acompanyem per a millorar la seva qualitat de vida, vetllem per la no discriminació i la igualtat d’oportunitats i garantim la defensa i l’exercici dels seus drets en tots els àmbits de la vida. 

Actualment donem suport a més de 60 entitats de tot Catalunya, que agrupen unes 6.000 famílies, persones amb problemes de salut mental i amics.

Más información ›

Donantes (24)

Recaudado 560 € de 500 €

Donativos 24

Faltan 786 Días