18%

Recaudado 900 €

Objetivo 5.000 €

Donativos 12

Reto finalizado

Persones petites en llocs petits fent coses petites poden canviar el món”

(Eduardo Galeano)

 

Què podrem fer amb la vostra ajuda?

1€ - El somriure d'un xiquet
5€ - El somriure de tres xiquets
10€ - El somriure d'una xicoteta família
15€ - El somriure d'una gran família
20€ - El somriure de dos famílies
40€ - El somriure d'una comunitat
+50€ - El somriure d'un poble

El somriure d'un xiquet = Llet per un nadó
El somriure de tres xiquets = Un pack de material escolar
El somriure d'una xicoteta família = Roba interior + Bolquers
El somriure d'una gran família = Higiene íntima + Roba interior + Llet
El somriure de dos famílies = Higiene íntima + Roba interior + Llet + Bolquers + Preservatius
El somriure d'una comunitat = Higiene íntima + Roba interior + Llet + Bolquers + Preservatius + Material escolar
El somriure d'un poble = Necessitats bàsiques de molta gent

Està a les teves mans fer somriure als refugiats

 

Què és Refugia’l? Refugia'l és un projecte que naix com a conclusió d'un viatge que emprenguérem un grup de 8 voluntaris d'Algemesí. Aquest viatge ens va oferir l'oportunitat de treballar tant al Camp de Refugiats d'Elenoas com al Squad la Quinta, i per tant viure d'una forma molt intensa la realitat dels refugiats que es troben a Grècia.

La primera decisió que hem pres, ha estat adherir-nos a l'ONG Algemesí Solidari, que amb molta amabilitat ens ha acollit i facilitat enormement seguir amb aquest projecte.

Què hem fet? Hem realitzat tasques de conscienciació i difusió de la situació dels refugiats a Grècia.

A més realitzem activitats per recaptar fons per comprar material de primera necessitat per als refugiats.

Què volem fer? Volem recaptar fons per tal d'aportar una petita millora en les condicions de vida de milers de persones migrants.

Estem amb contacte directe tant amb refugiats, voluntaris com ONG's per tal de conèixer quines són les seues principals necessitats i una vegada a Grècia amb les donacions que hagem recaptat farem les compres corresponents. D’aquesta manera s’estalvien les despeses de transport i es cobreixen les necessitats in situ.

Qui rebrà les donacions? Volem que l'ajuda siga el més directa possible, pel que una vegada a Grècia ens reunirem amb refugiats, voluntaris i associacions per tal de determinar quins són els productes que millor poden cobrir les necessitats de la gent que allà es troba.
L'import integre de totes les donacions que rebem aniran destinades a aquest fi.
Tenim pensat destinar gran part dels fons a la gent que es troba als Squads, ja que no reben ajudes governamentals i per tant tenen moltes més necessitats bàsiques que cobrir. Altra part dels fons els destinarem al camp de refugiats d'Elenoas on a través de Project Elea repartirem les donaciones entre els refugiats que allà es troben.
Com hem dit tots els fons aniran destinats a la compra de material de primera necessitat per als refugiats i intentarem que arriben a tanta gent com sigui possible prioritzant sempre aquella gent amb més necessitats.

Perquè? Si els nostres governs no permeten que vinguin anem a ser nosaltres els que hi anem. No anem a abandonar a persones que estan fugint de la mort. 

Més informació sobre Refugia'l

**********************************************************************************************************************

Gente pequeña en lugares pequeños haciendo cosas pequeñas, pueden cambiar el mundo.” (Eduardo Galeano)

 

¿Qué podremos hacer con vuestra ayuda?

1€ - La sonrisa de un niño

5€ - La sonrisa de tres niños

10€ - La sonrisa de una pequeña familia

15€ - La sonrisa de una gran familia

20€ - La sonrisa de dos familias

40€ - La sonrisa de una comunidad

+50€ - La sonrisa de un pueblo

 

La sonrisa de un niño = Leche para un bebé

La sonrisa de tres niños = Un pack de material escolar

La sonrisa de una pequeña familia = Ropa interior + Pañales

La sonrisa de una gran familia = Higiene íntima + Ropa interior + Leche

La sonrisa de dos familias = Higiene íntima + Ropa interior + Leche + Pañales + Preservativos

La sonrisa de una comunidad = Higiene íntima + Ropa interior + Leche + Pañales + Preservativos + Material escolar

La sonrisa de un pueblo = Necesidades básicas de mucha gente

Está en tus manos hacer sonreír a los refugiados

 

¿Qué es Refugia'l? Refugia'l es un proyecto que nace como conclusión de un viaje que emprendimos un grupo de 8 voluntarios de Algemesí. Este viaje nos ofreció la posibilidad de trabajar tanto al Campo de Refugiados Elenoas como al Squad la Quinta, i por tanto vivir de una manera muy intensa la realidad de los refugiados que se encuentran en Grecia.

La primera decisión que hemos tomado ha sido, adherirnos a la ONG Algemesí Solidari, que con mucha amabilidad nos ha acogido y facilitado enormemente seguir con este proyecto.

¿Qué hemos hecho? Hemos realizado tareas de concienciación i difusión de la situación de los refugiados en Grecia. Además realizamos actividades para recaudar fondos para comprar material de primera necesidad para los refugiados.

¿Qué queremos hacer? Queremos recaudar fondos para aportar una pequeña mejora en las condiciones de vida de miles de personas migrantes. Estamos en contacto directo tanto con refugiados, voluntarios como ONG's para conocer cuáles son sus principales necesidades i una vez en Grecia con las donaciones que hayamos recaudado haremos las compras correspondientes. De este modo se ahorran los costes de trasporte y se cubren las necesidades in situ.

¿Quién recibirá las donaciones? Queremos que la ayuda sea lo más directa posible, por lo que una vez en Grecia nos reuniremos con los refugiados, voluntarios y asociaciones para determinar cuales son los productos que mejor puede cubrir las necesidades de la gente que allí se encuentra.
El importe integro de todas las donaciones que recibamos irán destinadas a este fin. Tenemos pensado destinar gran parte de los fondos a la gente que se encuentra en los Squads, ya que no reciben ayuda gubernamental i por tanto tienen muchas más necesidades básicas que cubrir. Otra parte de los fondos los destinaremos al campo de refugiados de Elenoas donde a través de Project Elea repartiremos los fondos entre los refugiados que allí se encuentran. Como hemos dicho todos los fondos irán destinados a la compra de material de primera necesidad para los refugiados e intentaremos que lleguen a tanta gente como sea posible, priorizando siempre la gente con más necesidades.

¿Por qué? Si nuestros gobiernos no permiten a que vengan vamos a ser nosotros los que vamos. No vamos a abandonar a personas que están huyendo de la muerte.

Más información sobre Refugia'l

 

ALGEMESÍ SOLIDARI

ALGEMESÍ SOLIDARI

Algemesí Solidari som una ONG creada en l’any 1991 amb la finalitat principal de realitzar i promocionar activitats destinades a la sensibilització en la ciutat d’Algemesí, i també a la realització de projectes encarats a caminar cap un món més just, fratern i solidari. Tot i que hem fet i continuem fent projectes de cooperació al desenvolupament, en concret al poblat de Baasneere a Burkina Faso, el nostre objectiu principal és conscienciar al poble d’Algemesí que per a caminar cap un mon més just i fratern s’han de modificar els comportaments que tenim al nord, hem de canviar la nostra forma d’entendre i viure en el món.

A Refugia'l estem adherits a Algemesí Solidari, i aquest és un projecte que naix com a conclusió d'un viatge que emprenguérem un grup de 8 voluntaris d'Algemesí. Per a molts de nosaltres era la primera experiència com a voluntaris, altres tenien més bagatge, però tots teníem en comú la necessitat d'ajudar i no tancar els ulls front a la situació de les persones refugiades a Europa.

Más información ›

Donantes (12)