0%

Recaudado 0 €

Objetivo 10.000 €

Donativos 0

Reto finalizado

Mútua de Granollers col·labora una any més amb la Campanya Solidària “Somriures que curen” en benefici de l'Hospital Sant Joan de Déu. Aquest any els diners recaptats a la campanya seran en benefici de la investigació de la leucèmia infantil.

Amb el vostre ajut, aquest any tornarem a omplir de “Somriures que curen” la vida de molts nens i nenes.

Tots junts farem possible amb el nostre gra de sorra que es contribueixi a alleugerir el patiment de les famílies afectades.

Esperem que cada cop més persones s'encomanin de l'essència dels nostres somriures!!

San Juan de Dios Solidaridad / Sant Joan de Déu Solidaritat

San Juan de Dios Solidaridad / Sant Joan de Déu Solidaritat

Gracias a los socios, donantes y colaboradores, mejoramos la calidad de vida de las personas que se encuentran en una situación vulnerable: personas que no tienen un hogar, que sufren algún trastorno mental o discapacidad intelectual, que se encuentran en una situación de dependencia y la infancia hospitalizada. La Orden Hospitalaria San Juan de Dios es una entidad fundada hace más de 500 años, que cuenta con 400 centros en 55 países para atender a las personas más frágiles de la sociedad.

Gràcies als socis, donants i col·laboradors, millorem la qualitat de vida de les persones que es troben en una situació vulnerable: persones que no tenen llar, que pateixen algun trastorn mental o discapacitat intel·lectual, que es troben en una si tuació de dependència i els infants hospitalitzats. L’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu és una entitat fundada fa més de 500 anys, que compta amb 400 centres a 55 països per atendre les persones més fràgils de la societat.

Más información ›

Donantes (0)

Recaudado 0 € de 10.000 €

Donativos 0

Faltan 828 Días