100%

Recaudado 2.000 €

Objetivo 2.000 €

Donativos 19

Reto finalizado

Els ProAm & Co, som un grup d’amics i jugadors amateurs de pàdel que competim i gaudim quasi diàriament d’aquest esport.

Coneixem en primera persona els efectes positius de la pràctica del pàdel, com la millora d'humor, l'autoestima, el funcionament cognitiu i la qualitat de vida.

Volem ajudar els joves amb trastorns de salut mental de l'Hospital Sant Joan de Déu, perquè puguin iniciar-se en la pràctica del pàdel amb professors especialistes en esport adaptat a la discapacitat de cada alumne.

Us animem a sumar-vos al repte d'aconseguir recaptar els fons necessaris perquè aquests nois i noies aprenguin a jugar a pàdel, com a part del seu tractament terapèutic i de la seva recuperació.

Necessitem la vostra  ajuda per guanyar-li el set i el partit a les malalties mentals juvenils a l'Hospital Sant Joan de Déu Barcelona.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Los ProAm & Co, somos un grupo de amigos y jugadores amateurs de pádel que competimos y disfrutamos casi diariamente de este deporte.

Conocemos en primera persona  los efectos positivos de la práctica del pádel,  como la mejora de humor, la autoestima, el funcionamiento cognitivo y la calidad de vida.

Queremos ayudar a los jóvenes con trastornos de salud mental del Hospital  Sant Joan de Déu, para que puedan iniciarse en la práctica del pádel con profesores especialistas en deporte adaptado a la discapacidad de cada  alumno.

Os animamos a sumarte al reto de conseguir recaudar los fondos necesarios para que estos chicos y chicas aprendan a jugar a pádel,  como parte de su tratamiento terapéutico y de su recuperación.

Necesitamos vuestra ayuda para ganarle el set y el partido a las enfermedades mentales juveniles en el Hospital Sant Joan de Déu Barcelona.

 

Sant Joan de Déu Solidaritat / San Juan de Dios Solidaridad

Sant Joan de Déu Solidaritat / San Juan de Dios Solidaridad

Gràcies als socis, donants i col·laboradors, millorem la qualitat de vida de les persones que es troben en una situació vulnerable: persones que no tenen llar, que pateixen algun trastorn mental o discapacitat intel·lectual, que es troben en una si tuació de dependència, persones gran, els joves i els infants hospitalitzats. A més a més, apostem per la recerca i la cooperació internacional. L’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu és una entitat fundada fa més de 500 anys, que compta amb 400 centres a 55 països per atendre les persones més fràgils de la societat.

................

Gracias a los socios, donantes y colaboradores, mejoramos la calidad de vida de las personas que se encuentran en una situación vulnerable: personas que no tienen un hogar, que sufren algún trastorno mental o discapacidad intelectual, que se encuentran en una situación de dependencia, personas mayores, jóvenes y la infancia hospitalizada. Además apostamos por la investigación y por la cooperación internacional. La Orden Hospitalaria San Juan de Dios es una entidad fundada hace más de 500 años, que cuenta con 400 centros en 55 países para atender a las personas más frágiles de la sociedad.

 

Más información ›

Donantes (19)

Recaudado 2.000 € de 2.000 €

Donativos 19

Faltan 1047 Días