47%

Recaudado 6.760 €

Objetivo 14.400 €

Donativos 23

Reto finalizado

Tots els  joves es mereixen tenir somnis i un futur ple d'oportunitats. Gràcies a l'educació que reben a Jesuïtes Educació, els nostres joves poden accedir a la Universitat amb molt bona preparació humana i acadèmica.

Però desgraciadament hi ha famílies que passen per dificultats econòmiques degut a situacions d’atur perllongat, accident laboral o bé famílies amb un únic salari que no els arriba a pagar els estudis dels seus fills. I quan arriben a Batxillerat es troben que els dos cursos que els hi queden no són concertats, com la resta de les etapes escolars. És justament en aquest moment, en que aquestes famílies amb dificultats, necessiten de la nostra ajuda.

Amb aquest repte solidari, volem becar a dos estudiants de batxillerat per sempre.

Aquest any el nostre col·legi celebra 120 anys, per això el nostre repte és aconseguir 120X120 euros per al fons de beques: 14.400 €

Els nostres joves són el futur, ajudem-los a arribar tan lluny com vulguin! 

Gràcies pel teu suport!

Si vols més informació pots accedir a la nostra pàgina.

Recorda que amb la nova llei, donant 120€ et pots desgravar un 75% (només et costarà 30 €, però la Fundació rebrà 120€). I a partir de 150€ et pots desgravar un 30%.

Associació d'Antics Alumnes Jesuïtes Sarrià Sant Ignasi (Estol)

Associació d'Antics Alumnes Jesuïtes Sarrià Sant Ignasi (Estol)

L'Associació d'Antics Alumnes va néixer l'any 1933 per fomentar la companyonia, l'ajuda entre els antics alumnes de Jesuïtes Sarrià - Sant Ignasi i  la col·laboració amb el col·legi Jesuïtes Sarrià - Sant Ignasi. És per aquest motiu que hem creat el "Fons de beques Sant Ignasi" un projecte concebut per poder oferir beques a estudiants de Jesuïtes Sarrià-Sant Ignasi i poder donar una educació de qüalitat per a tothom.

Más información ›

Donantes (23)