0%

Recaudado 0 €

Objetivo 1.000 €

Donativos 0

Reto finalizado

Jornada Solidària per recaptar fons per la investigació del càncer infantil a l'Hospital Sant Joan de Déu d'Esplugues de Llobregat. 

En un entorn immillorable com es el llac del "Parc de l'Agulla" de Manresa, gaudirem d'una matinal de 8'00h a 14'30h on en primer lloc hi haurà una Caminada Popular des del Parc de l'Agulla fins a Sant Iscle i tornada al Parc de l'Agulla. Des d’aquest moment hi haurà botifarrada popular i frankfurts amb servei de bar durant tota la matinal. Gaudirem d'activitats per a nens amb un recorregut denominat "AVENTURA PARC" on constarà de: inflable gran Azteca, tirolina, slikeline, segways, crossfit, piscina de boles, tir amb arc, rocòdrom inflable, màgia.... i paral·lelament hi haurà tot d'actuacions a sobre un escenari com Fitness, Zumba, Hip Hop, Ioga, Body Combat, Dansa del ventre, Capoeira, exhibició de vehicles per part de Mossos d'Esquadra, Bombers, Creu Roja (amb joc de l'Oca gegant), .... Podrem amb tot de paradetes: de fer trenes, papiroflexia, pintar cares, tatuatges purpurina, massatges i biotraje. 

Tot això es possible gràcies a la col·laboració d'un munt d'empreses i gimnasos de Manresa i voltants. 

US HI ESPEREM!!!!! 

asociación de lucha contra el cancer infantil adrian gonzalez lanza

asociación de lucha contra el cancer infantil adrian gonzalez lanza

La asociacion adrian gonzalez lanza fue creada atraves de la perdida de nuestro pequeño adrian en 2009 desde entonces creamos eventos para recaudar fondos para la investigacion del cancer infantil llevada a cabo en el hospital san juan de dios de barcelona

Más información ›

Donantes (0)

Recaudado 0 € de 1.000 €

Donativos 0

Faltan 1093 Días