Recaudado

0€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

La meva llar

L'entorn aporta avantatges i possibilitats especials a la gent gran que viu en centres residencials i als seus cuidadors, entre altres cos...

Recaudado

0€

Objetivo

1.350€

Donativos

0

Faltan

Finalizado

0%

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 22 sept 2016

L'entorn aporta avantatges i possibilitats especials a la gent gran que viu en centres residencials i als seus cuidadors, entre altres coses perquè els envolta les 24 hores del dia. Un entorn familiar dóna suport al funcionament de les capacitats conservades del subjecte, millorant la seva adaptació i integració així com el seu estat d'ànim. Els objectes familiars són tranquil·litzants i els no-familiars poden generar confusió i el sentiment d'aïllament.

Es per tot això que ens plantegem una remodelació dels espais dins de l’entitat, per facilitar la familiaritat i el confort dels usuaris i fer que es trobin en un entorn més acollidor i menys institucionalitzat. El programa inclou la adquisició de mobiliari, remodelació dels espais, pintura tant de les zones comunes com de les habitacions, etc.

Des de que hem iniciar aquest programa a la Llar residència on viuen la Remei i la Carme (foto) estan molt més animades, actives i han recuperat moltes de les seves aficions com la costura. Ara es senten una mica més com a casa seva dins de la nostra entitat!!!!

En aquesta primera fase ens plantegem el repte d'aconseguir 1350€ per adquirir tres butaques ergonòmiques ajustables i que siguin del gust dels usuaris. Ens ajudes a que es trobin com a casa??

Una mica de tu és molt per a nosaltres!!!

 

El club d’avis les Saleses va ser fundat l’any 1978 per un grup de veïns de l’eixample que va decidir donar acolliment a la gent gran del barri que es quedà desemparada i sense recursos, aquesta idea va anar creixent i va donar forma a l’actual entitat. Som una associació sense afany de lucre que gestiona els següents serveis: residència Ricard Julià al c/valència; residència Ramon Sala al c/Aragó on també hi tenim el nostre centre de dia i residència Rosa Franch al c/consell de cent on també es situa la nostra llar residència. En la nostra entitat preval una clara voluntat de vetllar per la qualitat de vida i la continuïtat de la vinculació de la nostra gent gran amb el seu entorn, seguint el model de l’Atenció Centrada en la Persona (ACP). En les activitats que realitzem el que importa és la significació del que fem per a cada un dels nostres usuaris, deixant que siguin ells mateixos els que guiïn la orientació del seu projecte vital.

Donantes (0)

Patrocinadores