52%

Recaudado 780 €

Objetivo 1.500 €

Donativos 16

Reto finalizado

    La FESTA D’ANIVERSARI “NAUFRAGUEM AMB ELEGÀNCIA XVI” del 16 de Juliol, organitzada pel Carles, el Pau i el Xavi, s’apropa !!!


I aquest any ......TAMPOC VOLEM REGALS !!!

Com ja us hem proposat els darrers cinc anys, us convidem a fer un donatiu per a Càritas.

Tots els donatius que rebi Càritas Diocesana de Barcelona es destinaran a ajudar a les persones en situació de vulnerabilitat, pobresa o exclusió social. No només oferirà assistència immediata, sinò que ajudarà a la persona a crèixer mitjançant la participació activa, reconeixement dels seus recursos i de les seves potencialitats.

Moltes gràcies!

CPX

Càritas Barcelona

Càritas Barcelona

Càritas és una entitat sense ànim de lucre de l’Església catòlica. La nostra missió és ajudar aquestes persones a sortir de la situació de patiment en la qual estan atrapades i oferir-los eines i recursos perquè se sentin més confiades i segures i puguin liderar per si mateixes el seu projecte de vida. 

Cáritas es una entidad sin ánimo de lucro de la Iglesia católica. Nuestra misión es ayudar a estas personas a salir de la situación de sufrimiento en la que están atrapadas y ofrecerles herramientas y recursos para que se sientan más confiadas y seguras y puedan liderar por sí mismas su proyecto de vida. 

Más información ›

Donantes (16)

Recaudado 780 € de 1.500 €

Donativos 16

Faltan 1277 Días