28%

Recaudado 840 €

Objetivo 3.000 €

Donativos 14

Reto finalizado

Som el Joan Tarsà, el Joan Eroles i el Carles Tarsà, tres amics que comparteixen afició per les curses a peu, les marxes cicloturistes i els triatlons, i membres del Club Triatló Cervera.

Aquest any ens hem marcat un repte que ens fa molta il·lusió, acabar l’Ironman de Frankfurt el 3 de juliol.  Un triatló en distància Ironman suposa nedar 3.800 metres, pedalar 180 quilòmetres i al acabar córrer una marató (42,195 km). Com us dèiem, tot un repte, al que ens agradaria afegir una vessant solidària i de col·laboració.

Ens agradaria donar el nostre suport a L'Associació Alba,  una entitat que treballa per a millorar la qualitat de vida de les persones de l'Urgell i la Segarra amb capacitats diferents facilitant-los les eines i mitjans per a portar-ho a terme amb la màxima autonomia i autodeterminació. A través de la seva Fundació Alba Futur busca finançament per a desenvolupar projectes de futur per garantir la qualitat de vida del present i futur de les persones i les seves famílies. 

El Club Esportiu Alba és un dels projectes desenvolupats per l'Associació Alba amb l'objectiu de fomentar l'estat físic, la salut, l'autonomia i l'autoestima de les persones.

 

·         Participen en campionats territorials de Catalunya, Nacionals i Europeus i cada dos anys assisteixen als Special Olympics. Estan federats a l'ACELL, la Federació Catalana d'Esports per a Disminuïts psíquics.

·         Entrenen durant la setmana a diferents instal·lacions de la població, ja sigui a la piscina municipal de Tàrrega, la seva pista esportiva, al pavelló esportiu de la població o al camp de futbol.

·         Les disciplines esportives en les que participen habitualment són: natació, ciclisme, bàsquet, futbol sala i tennis taula. 

Part de les despeses que es generen amb els entrenaments, el lloguer del carril de la piscina, el transport adaptat per a desplaçar-se a les competicions o els monitors de suport estan cobertes per la quota que paguen les persones i les famílies. Tot i això, cada any l'entitat acumula una despesa extra de 12.000 euros.

Per tot això, volem aconseguir 3.000 euros que serviran per pagar el lloguer del carril de la piscina durant el proper curs i la despesa extra que aquests entrenament suposen. Si ho podem aconseguir se’n beneficiaran 15 persones, entre esportistes i persones que realitzen activitats terapèutiques d'aigua. 

3.000 euros per ofegar els límits! 

Fundació Alba Futur

Fundació Alba Futur

La Fundació Alba Futur té com a objectiu impulsar projectes per millorar i garantir la qualitat de vida present i futura de les persones amb discapacitat i d\'altres col·lectius vulnerables, així com vetllar per la protecció i respecte dels seus drets, i evitar situacions de desemparament.

La Fundació Alba Futur forma part del Grup Alba que aglutina diferents entitats d\'economia social de les comarques de l\'Urgell, la Segarra i el Pallars, que comparteixen una mateixa raó de ser:  acompanyar les persones en la realització dels seus desitjos i il·lusions, oferint recursos i serveis de qualitat, i promovent un territori inclusiu i compromès.

Els valors que guien a l\'entitat són el compromís social amb les persones i el territori, l\'emprenedoria i la innovació, i la responsabilitat i la transparència.

                                               ---------------------

La Fundació Alba Futur tiene como objetivo impulsar proyectos para mejorar y garantizar la calidad de vida presente y futura de las personas con discapacidad y de otros colectivos vulnerables, así como velar por la protección y el respeto de sus derechos, y evitar situaciones de desamparo.

La Fundació Alba Futur forma parte del Grup Alba que aglutina diferentes entidades de economía social de las comarcas del Urgell, la Segarra y el Pallars, y cuya razón de ser es acompañar las personas en la realización de sus deseos e ilusiones, ofreciendo recursos y servicios de calidad y promoviendo un territorio inclusivo y comprometido.

Los valores que guían a la entidad son el compromiso social con las personas y el territorio, la emprendimiento y la innovación, y la responsabilidad y la transparencia.

Más información ›

Donantes (14)

Recaudado 840 € de 3.000 €

Donativos 14

Faltan 1256 Días