10%

Recaudado 10 €

Objetivo 100 €

Donativos 1

Reto finalizado

Aquesta és la meva inscripció per a la II Milla Nàutica Bombers de Barcelona, l'única cursa d'aigües obertes 100% solidària.

A més de nedar, participaré en el podi solidari, això vol dir, que la meva competició serà especialment per aconseguir que els meus amics, companys i familiars facin donacions per aquesta causa solidària, perquè entre tots aconseguirem ajudar a més persones en situació vulnerable a portar una vida més digna. M'ajudes?

Només has de fer una donació per a la causa :-)

En aquest cas, els bombers han triat ajudar a Pequitos, una entitat sense ànim de lucre, que fa teràpies per a la neurorehabilitación infantil, trastorns psicològics i problemes sense patologies associades través de l'estimulació Integral.

Gràcies pel vostre suport! Eskerrik asko!

Distància que faré (si la panxa m'ho permet): 1/2 milles

Asociación Pequitos

Asociación Pequitos

Centro de estimulación integral y neurorehabilitación sin ánimo de lucro situado en Barcelona y dedicado a la atención de niños / as y adolescentes con alteraciones de las capacidades: físicas, cognitivas, comunicativas, socio-afectivas y conductuales. En nuestra entidad realizamos intervenciones interdisciplinares de fisioterapia, logopedia, psicología, neuropsicología, atención precoz, reeducación psicopedagógica y actividad físico-deportiva. La Asociación Pequitos promueve la inclusión y la igualdad de oportunidades a través de los proyectos que desarrollamos, dirigidos a niños/as y adolescentes sin importar sus capacidades o condiciones socioeconómicas.

Más información ›

Donantes (1)
  • Img

    Itxaso hace 3 años

    Aquesta és la meva donació pel dret a participar. M'ajudes a optar al podi? Fes una donació aquí :-)""

    10€

Recaudado 10 € de 100 €

Donativos 1

Faltan 1380 Días