152%

Recaudado 760 €

Objetivo 500 €

Donativos 13

Reto finalizado

~~A l’AMPA VIROLAI ens fa molta il•lusió presentar-vos aquesta activitat que pretén animar-vos en el cant coral i ho iniciem amb un taller de cant GOSPEL que vol endinsar-nos en l’energia de vida i de llibertat que històricament impregna i dóna sentit a aquesta música i a aquest estil nascuts directament del cor.
Us convidem a venir al  TALLER DE GOSPEL [#ready?go!spel workshop] a càrrec de Moisès Sala, fundador i director de The Gospel Viu Choir. Moisès Sala és un dels principals exponents actuals en el Gospel i realitza nombrosos Seminaris, tallers i Masterclass tant arreu del nostre país com a l'estranger http://www.gospelviu.net/, una gran oportunitat.
Dia: 06 de Maig
Horari: 18:00h a 22:00h a Virolai (carrer Ceuta s/n)
Recomanat per a majors de 15 anys, nois i noies de l’ESO acompanyats d’adult. Obert a externs Virolai.
Per assistir-hi us demanem una aportació econòmica que anirà destinada a l’associació de Barcelona músics per la pau i la integració www.vocesymusica.org, al projecte social VOZES que treballa per la integració i la cohesió de nens amb risc d’exclusió social mitjançant la formació musical.
https://youtu.be/r2P9i0DwKvw
Inscriviu-vos al taller emplenant el formulari que teniu a WWW.AMPAVIROLAI.COM
GRÀCIES !!!!!!

 

VOZES, un proyecto de Músicos por la Paz y la Integración

VOZES, un proyecto de Músicos por la Paz y la Integración

VOZES es una escuela de vida para casi 430 nin??os en Barcelona, en los distritos de Nou Barris, Sant Andreu, Sant Martí y Besòs. Creado en 2005, VOZES es un proyecto social que trabaja por la integración y la cohesión de nin??os y adolescentes en riesgo de exclusión mediante la formación musical.

Inspirado en el sistema nacional de orquestas y coros infantiles y juveniles de Venezuela, el proyecto VOZES está liderado por Pablo González, alumno aventajado de este sistema. VOZES ofrece acceso a la formación musical y a los instrumentos de forma gratuita a nin??os a partir de 3 an??os y sin límite de edad a través de 14 centros entre escuelas públicas, institutos, centros cívicos, espacios jóvenes, asociaciones de vecinos...

Se trabaja a través de la música como principal vía para la mejora social e intelectual, obteniendo resultados en los nin??os y adolescentes más allá de los musicales (mejoras en las competencias personales, en el rendimiento escolar, en la calidad del entorno familiar. ..). 

Más información ›

Donantes (13)