Recaudado

749€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

#TEAsobreRODES: perquè volem seguir actius

Adquisició de 6 cadires de rodes per facilitar el desplaçament de persones amb autisme i mobilitat reduïda

Recaudado

749€

Objetivo

699€

Donativos

16

Faltan

Finalizado

107%

Categoría

Discapacidad mental Salud Autismo Discapacidad física

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 28 nov. 2020

Des de la Fundació impulsem l’adquisició d’ajudes tècniques necessàries i l’adaptació d’espais i equipaments per tal que persones greument afectades per TEA i amb mobilitat reduïda, puguin continuar participant del model de vida activa que defensem, maximitzant el seu benestar i el dels professionals que en tenen cura.

Actualment, un grup de persones amb autisme i problemes de mobilitat, residents a les llars d'autisme la garriga,  tenen greus dificultats per desplaçar-se als tallers ocupacionals o a la psicina per fer activitat física. Cal adquirir de forma urgent 6 cadires de rodes manuals que permetran aquests desplaçaments i per tant garantiran que puguin fer les activitats terapèutiques com la resta de companys, alhora que facilitaran la gran labor que fan els professionals que els acompanyen.

autisme la garriga és fruit de la iniciativa d'uns pares i unes mares que, a mitjans dels anys setanta i amb un equip de professionals, van dissenyar el projecte.

Els nens i nenes que fa més de 43 anys s’iniciaren al centre educatiu especialitzat en el tractament d’infants amb TEA, embrió de l’actual projecte autisme la garriga, s’han fet grans, i com a la resta de la població, l’envelliment comporta un empitjorament de la mobilitat, que en el cas de les persones amb TEA i discapacitat intel·lectual associada, arriba de forma prematura, agreujada i accelerada.

Tots sabem dels beneficis de portar un model de vida activa, aquestes persones també n'han de poder gaudir. Aconseguim les ajudes tècniques necessàries!

Com pots col·laborar?

  • A la nostra web fent click aquí.
  • A la plataforma Migranodearena.org

Què farem amb el teu donatiu?

El teu donatiu servirà fer front a les despeses d’adquisició de 6 cadires de rodes manuals. 

Altres formes de col·laborar 

Donacions de producte, voluntariat, donatius recorrents, llegats... Si vols col·laborar amb nosaltres, trobarem la millor manera. Posa’t en contacte amb nosaltres.

Ara que ve Nadal, regalem vida, regalem qualitat de vida.

Moltes gràcies!

La Fundació Congost Autisme, té com a missió millorar la qualitat de vida de les persones amb autisme i és especialment activa en el desenvolupament del projecte autisme la garriga, projecte creat per a que la persona greument afectada pel trastorn de l'espectre autista (TEA) pugui desenvolupar la seva pròpia vida com qualsevol de nosaltres. El centre de tota l'activitat és la persona amb TEA, tot gira entorn les seves necessitats. És un món dissenyat a la seva mida, on troba la seva llar, la seva feina i on gaudeix del seu temps lliure. Tot està pensat perquè se senti comprès, valorat, respectat en la seva individualitat i exigit en la mesura de les seves possibilitats.

Donantes (16)

Ferran

50€

Hace 313 días

Maria Carmen

79€

Hace 316 días

Anónimo

Donación oculta

Hace 316 días

Xell

25€

Hace 316 días

ANTONIO

50€

Hace 316 días

Luis Carlos

Donación oculta

Hace 320 días

ANTONIO

50€

Hace 320 días

Silvia

100€

Hace 325 días

Jordi

35€

Hace 325 días

Manela

25€

Hace 325 días

Marta

Donación oculta

Hace 325 días

Jose Miguel

25€

Hace 325 días

Anónimo

100€

Hace 325 días

Silvia

Donación oculta

Hace 325 días

Anónimo

50€

Hace 326 días

Anónimo

10€

Hace 327 días

Ver más donantes

Comentarios (8)

Repte aconseguit!

ANTONIO

Hace 320 días

A por las sillas de ruedas!

Silvia

Hace 325 días

Segur ho aconseguirem!!!

Marta

Hace 325 días

Bon repte Roger!

Una abraçada,

Marta Martí

Sant Pera Claver 1967

Patrocinadores