Recaudado

10€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

#KmsxKalida: el repte de la Pepa

Sumant passes i Kms, millorarà la seva salut i ajudarà a les persones que conviuen amb el càncer que visiten el centre Kālida Sant Pau.,

Recaudado

10€

Objetivo

500€

Donativos

1

Faltan

Finalizado

2%

A favor de

Reto liderado por

Categoría

Salud Cáncer

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 21 ene. 2023

A la Pepa la darrera tardor i el principi de l’hivern l’ha deixat una mica fluixeta. Té 88 anys, és mare de 7 fills i àvia de 7 nets, i fins ara ha tingut una vida molt activa. S’està recuperant, però el seu metge l’hi ha receptat que camini per millorar encara més.

Per fer-ho, s’ha decidit a sumar-se al repte Kilòmetres per Kālida impulsat per en David Velasco (a Instagram: @txus_run) i que consisteix en fer entre tots i totes 20.000 kilòmetres de forma virtual que és la distància d’anada i tornada entre el Temple de Swayambhunath, al Nepal, i Barcelona.

Alguns dels seus familiars s’han compromès a donar 10€ per cada 10.000 passes que faci (7 km), diners que es destinaran a la tasca de suport psicosocial integral que realitza la Fundació Kālida al centre Kālida Sant Pau.

Suma’t al repte de la Pepa, fes aportacions a Kālida i anima-la a caminar per a que es trobi millor. Qualsevol quantitat és benvinguda. Aquí et deixem alguns exemples:

  • 10€ = Sessió de yoga per una persona
  • 20€ = Sessió de nutrició per una persona
  • 50€ = 5 sessiones de relaxació
  • 100€ = 2 sessiones de suport psicooncològic individual
  • 2000€ = 1 dia sencer de suport psicosocial integral a Kālida Sant Pau (pot beneficiar fins a 100 persones)

Te acompañamos con el cáncer

La Fundació Kālida promueve un modelo de asistencia psicosocial para pacientes con cáncer centrado en la persona. Gratuito y sin cita previa. Su objetivo es crear centros, situados a pocos metros de los Servicios de Oncología de los hospitales públicos de referencia en tratamientos del cáncer, en espacios para acoger y acompañar a las personas que lo necesiten, así como a sus familiares, amigos y cuidadores. Kālida se inspira en el modelo de atención de la ONG britànica Maggie's y forma parte de su red internacional de centros. El primer centro es Kālida Sant Pau, que abrió sus puertas en mayo de 2019 junto al Hospital de Sant Pau de Barcelona.

Con el impulso de la Fundació Privada Nous Cims y la Fundació Privada Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

T'acompanyem amb el càncer

La Fundació Kālida promou un model d'assistència psicosocial per a pacients amb càncer centrat en la persona. Gratuït i sense cita prèvia. El seu objectiu és crear centres, situats a pocs metres dels Serveis d'Oncologia dels hospitals públics de referència en tractaments del càncer, amb espais per acollir i acompanyar les persones que ho necessitin així com als seus familiars, amics o cuidadors. Kālida s'inspira en el model d'atenció psicosocial de l'ONG britànica Maggie's i forma part de la seva xarxa internacional de centres. El primer centre inaugurat és Kālida Sant Pau, que va obrir les seves portes el maig del 2019 al recinte de l'Hospital de Sant Pau de Barcelona.

Amb l’impuls de la Fundació Privada Nous Cims i la Fundació Privada Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

We are here with you in your journey with cancer

The Fundació Kālida promotes a model of psychosocial care for people with cancer and focuses on them, not their disease. Free of charge and with no need to pre-schedule. Its aim is to create centers (located near Oncology Services of renowned cancer treatment public hospitals) with spaces to welcome and accompany people who need it as well as their relatives, friends British NGO Maggie's, and is part of its international network of centers. The first center inaugurated is Kālida Sant Pau, which opened its doors in May 2019 on the premises of the Hospital de Sant Pau in Barcelona.

With the support of Fundació Privada Nous Cims and Fundació Privada Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

 

Donantes (1)

Joan

10€

Hace 138 días

Comentarios (1)

Joan

Hace 138 días

A per més passes i kms Mamà

Patrocinadores