Blog

La recaptació de fons de la Marató de TV3 serà a favor de la investigació de les malaties minoritàries, i per primer cop a la història de la Marató les persones individuals tindràn la possibilitat de crear reptes particulars a través de Migranodearena .

1 octubre 2019

Minories que fan una majoria.

Las Malaties minoritàries són malalties molt poc freqüents que afecten un màxim de 5 persones per cada 10.000 habitants. Inclouen un conjunt de malalties molt diferents entre si, però tenen en comú que acostumen a ser greus, cròniques, progressives i discapacitants.

Tot i els avenços que es fan cada dia, encara avui hi ha un 40% de malalties minoritàries que no tenen tractament. Són la causa del 35% de les morts de nens menors d'un any i del 50% de les morts d'abans dels 30 anys. Per tant, un tractament adequat pot  millorar la qualitat i l'esperança de vida de les persones afectades. Per això és tan important ajudar en la investigació.

Perquè cada pas endavant, encara que sembli petit, és una gran victòria. 

La Marató del 2019 compta amb vosaltres, si no formes part de cap entitat sense ànim de lucre i vols liderar una iniciativa per recollir donatius per a La Marató de TV3, tant si és individualment com en grup, pots fer un repte solidari durant tot l'any!

¡Crea el teu repte ara amb migranodearena!

Celebració

Celebres el teu aniversari, o el de noces, i enlloc de regals vols recollir donatius solidaris? Sou una família emprenedora i implicada en diverses causes i voleu recaptar per a La Marató?

Esport

T’apuntaràs a una prova esportiva i hi vols afegir una motivació solidària? La Pica d’Estats, el Pedraforca, el Canigó o la Mola es poden convertir en el teu repte! O ets més de cursa ciclista, de bombers, de marató o de travessa nedant?

Amics i família

Tens molts amics solidaris i poder de convicció? Al teu voltant hi ha empreses solidàries amb ganes de fer donatius? Tens algú a prop amb alguna malaltia minoritària? Les xarxes són el teu medi natural? Ets un ambaixador potencial?

Com pots fer-ho?

Crear un repte personal a favor de La Marató de TV3es molt senzill.

Utilitza la plataforma de crowdfunding social migranodearena. Segueix aquestes indicacions per tal de crear i publicar el teu repte personal i així recaptar fons per a les malalties minoritàries, que centraran La Marató del 2019.

  1. Entra a migranodearena i registra-t’hi o bé inicia sessió (en el cas que ja tinguis un usuari creat).
  2. Fes clic a “Crea el teu repte”.
  3. Selecciona la categoria “Gran campanya solidària”.
  4. Selecciona “Reptes per La Marató”.
  5. Selecciona la “Fundació La Marató de TV3” com a organització beneficiària del teu repte.
  6. Descriu el teu repte: posa un títol i subtítol a la campanya, explica la teva història, decideix el teu objectiu econòmic de recaptació i també el marc temporal del teu repte.
  7. Afegeix-hi fotografies (dues o tres) i un vídeo.
  8. Publica el teu repte o fes clic a “Guardar esborrany” en el cas que vulguis editar o publicar més endavant el teu repte.

L’equip de migranodearena revisarà que el teu repte solidari sigui correcte i si hi ha algun aspecte a millorar, es posaran en contacte amb tu. Una vegada hagis publicat el repte ja podràs fer-ne difusió per tal que amics, amigues, família, companys/es de feina i coneguts col·laborin en el teu repte personal.

Si vols més informació: info@migranodearena.org

Patrocinadores