6%

Recaudado 1.789 €

Objetivo 30.000 €

Donativos 27

Reto finalizado

El Canal de la Mànega suposa un dels reptes més importants per qualsevol nedador/a especialitzats en llarga distància en aigües obertes. Per preparar aquest repte és necessari un entrenament específic, una preparació psicològica molt important, una habituació a les temperatures de l’aigua, un seguiment d’una alimentació concreta, etc. Està considerat l’Everest dels nedadors/es d’aigües obertes.

La setmana que comença el 29 de juliol de 2017 (el dia que hi hagi les millor condicions per realitzar el creuament) sortiré a nedar al mar (acompanyat d’un equip humà social-solidari i tècnic-esportiu) per intentar anar des de la platja de Folkestone (Anglaterra) fins a al alguna platja propera a Grand-Aux-Oeufs (França), en funció de les marees i les corrents d’aquell dia. Per aquest motiu hem pensat que fora bo que l’esforç i la constància per a nedar uns 50 km (aproximadament) es reverteixi per una bona causa.

És per això que cada braçada que faré la vull que no quedi en va.

Per això, hem pensat que cadascuna d’elles es pugui apadrinar amb caràcter econòmic per l’Associació contra el Rabdomisiosarcoma. Càncer de Desenvolupament. Així doncs els diners que es recaptin d’aquest repte es destinaran íntegrament en favor de la investigació d’aquesta malaltia. El recorregut del repte implica realitzar unes 50.000 braçades, aproximadament. I apadrinar-ne una (pel preu simbòlic d’1 euro) suposarà una gran ajuda econòmica per aquesta causa solidaria. Així doncs, aquest repte queda integrat com un projecte més dins de les activitats que dur a terme aquesta associació.

També vindran a nedar, al meu costat, una hora si una hora no, diferents, “pacemakers” –nedadors llebre que acompanyen al nedador en la travessia. Les seves braçades també es poden apadrinar pel mateix preu simbòlic.

ASOCIACIÓN CONTRA EL RABDOMIOSARCOMA. CÁNCER DEL DESARROLLO

ASOCIACIÓN CONTRA EL RABDOMIOSARCOMA. CÁNCER DEL DESARROLLO

Somos una organización sin ánimo de lucro creada en Mayo de 2015, la formamos un grupo de voluntarios y familiares de Cristina Casanovas Abella, una niña de 8 años que falleció a causa de un tipo de tumor llamado RABDOMIOSARCOMA.

Nuestro Objetivo:

El primer objetivo que tenemos al iniciar esta asociación es :

??? Conseguir 200.000 €, para poder realizar el proyecto de investigación sobre el RABDOMIOSARCOMA dentro del Laboratorio de Investigación del Hospital de Sant Joan de Déu.

??? Una vez finalizado el proyecto, poder acabar lanzando un ensayo clínico que se puedan beneficiar otros niños con la misma enfermedad en otros lugares del mundo.

Más información ›

Donantes (27)

Recaudado 1.789 € de 30.000 €

Donativos 27

Faltan 1002 Días