67%

Recaudado 10.055 €

Objetivo 15.000 €

Donativos 134

Faltan4 Días

Dona a este reto

Per seguir endavant, necessitem l’ajuda de tots i totes vosaltres!

Amb l’esforç de tothom i de tots els àmbits de dins i fora de l’entitat s’ha treballat amb força, compromís i a contrarellotge per poder atendre a totes les persones usuàries residents als nostres centres i també per a assegurar la correcta protecció dels i les professionals en un temps rècord.

Una gestió organitzativa i una gran capacitat de treball en xarxa a nivell de tot Catalunya que ens ha permès poder anar comprant tot el material necessari per seguir atenent amb la màxima seguretat possible i prioritzant per sobre de tot la millor atenció a totes les persones que són el cor i el motor d’Atendis.

Des del punt de vista dels i les professionals, per combatre aquesta pandèmia es requereix material especialitzat per protegir-los de possibles infeccions.

D’altra banda, l’emergència també ens ha portat a haver de fer molts canvis a nivell de Recursos Humans, degut a les baixes que s’han hagut de gestionar i que ha fet que haguem contractat a nou personal per fer front a la davallada de professionals habituals.

Amb els recursos obtinguts es cobriran les despeses extraordinàries que ens estan comportant les accions dutes a terme per fer front a la pandèmia de l'Covid-19 i que tenen un caràcter urgent, donada l'excepcionalitat del moment. 

Concretament, Atendis necessita aquests dies equips de protecció individual (mascaretes d'alta protecció, ulleres, bates impermeables i guants) i poder fer front a l'alta despesa també a nivell de personal.

Totes i cadascuna de les aportacions són importants i sumen!

Som una entitat de comarca amb un equip humà GEGANT. Cada petita ajuda ens farà sumar i ens permetrà poder seguir endavant!

Fundació Privada Atendis

Fundació Privada Atendis

La Fundación Privada ATENDIS es una entidad social sin ánimo de lucro que comienza su trayectoria en 1963 de la mano de la Asociación Pro Disminuidos Psíquicos de Sabadell y Comarca (APDP). Desde el año 2008, Atendis pasa a desarrollar la prestación de los diferentes servicios.

MISIÓN: La entidad tiene como misión estar al servicio de las personas con discapacidad intelectual y sus familias y favorecer desde una atención integral, la mejor y más inclusiva calidad de vida posible.

VISIÓN: Ser una entidad referente en la atención de las necesidades de las personas con discapacidad intelectual, ofreciendo servicios de calidad y excelencia, en su ámbito territorial.

Más información ›

Donantes (134)

Recaudado 10.055 € de 15.000 €

Donativos 134

Faltan 4 Días