92%

Recaudado 275.199 €

Objetivo 300.000 €

Donativos 1780

Faltan6 Días

Dona a este reto

La situació creada per la pandèmia de la COVID-19 genera mancances i necessitats de material als hospitals que dificulten poder cobrir les necessitats actuals per tractar als pacients més greus.

Davant d’aquesta situació un grup d’enginyers liderat per l’empresa catalana Protofy.xyz, amb l’ajuda de l’Hospital Clínic de Barcelona i l’Hospital Germans Trias i Pujol, han creat “OxyGEN”, un respirador de campanya. Aquest té per objectiu donar resposta a l’eventual manca de respiradors d’emergència  per l’ús intensiu a les UCIs hospitalàries a causa de l’elevat nombre de persones infectades pel coronavirus SARS-CoV-2.

Des de l’Hospital Clínic fem una crida a la solidaritat per continuar avançant en aquest projecte amb l’aportació dels recursos necessaris per fer-lo possible.

Agraïm totes i cadascuna de les col·laboracions. En sentim agraïts i orgullosos d’aquesta societat civil que, com mai, està mostrant la seva cara més humana i solidària.

Gràcies!

Fundació Clinic

Fundació Clinic

És una fundació privada sense ànim de lucre constituïda l’any 1989 per l’Hospital Clínic de Barcelona i la Universitat de Barcelona. Té com a missió principal oferir suport administratiu als investigadors de l’Hospital Clínic Barcelona / IDIBAPS en la gestió, el desenvolupament i la justificació de la seva activitat científica.

El seu objectiu és contribuir a millorar la salut i la qualitat de vida de la població a través de l’eficiència, la professionalitat, un treball responsable i una orientació científica i social.

Más información ›

Donantes (1780)

Recaudado 275.199 € de 300.000 €

Donativos 1780

Faltan 6 Días