El nostre equip i consell assessor

Descobreix qui hi ha darrera de migranodearena.org. Un equip multi-disciplinar format per professionals amb una àmplia experiència en el tercer sector, el fundraising, el màrqueting i la comunicació, que dia a dia treballen perquè els reptes solidaris que acull migranodearena.org siguin un èxit.

Equip

Descobreix qui hi ha darrera de migranodearena

David Levy

Fundador de migranodearena.org, missió i visió

Migranodearena.org neix fruit de la inquietud del seu president de crear un espai de cohesió social per a connectar persones amb causes socials. David, emprenedor i de ment inquieta, ens ajuda a definir el futur de la plataforma a nivell estratègic, però sobretot, a nivell humà.

Emilia Caralt

Missió, estratègia, aliances i fundraising

L'Emilia és responsable de la direcció executiva del projecte, vetllant pel compliment dels objectius de la Fundació. Amb una llarga experiència en l'àrea del màrqueting, aporta una visió estratègica orientada als resultats, a més d'una gran dosi d'optimisme.

Isabel Parellada

Fundraising, grans campanyes i comunicació

La Isabel és responsable d'assessorar els creadors de campanyes de crowdfunding i d'identificar oportunitats de fundraising per a les ONG. A més, és responsable de la gestió i execució de grans campanyes de crowdfunding. També s'encarrega de la comunicació del projecte, així com de la formació i dels esdeveniments.

Begoña Relats

Fundraising, assessorament a la comunitat i relació amb empreses i ONGs

La Begoña s'encarrega de vetllar per les necessitats de la nostra comunitat i ofereix solucions i orientació perquè les campanyes aconsegueixin els seus objectius. També és responsable de convocar a empreses com a agents de canvi social i connectar-les amb accions i projectes d'ONG.

Elena Rueda

Project manager de donalo.org

L’Elena és responsable de la gestió i coordinació de donacions de producte que passa per donalo.org, projecte basat en l'economia circular. Atén les necessitats de la nostra comunitat i vela pel correcte funcionament de la plataforma. Connecta necessitats entre empreses i entitats de l'economia social i solidària, i s'involucra en totes les etapes del projecte per a poder aconseguir els objectius esperats.

Esperanza Álvarez

Project manager Madrid

Situada a Madrid, Esperanza s'encarrega d'identificar oportunitats de fundraising i és responsable de la relació i assessorament de les ONGs i entitats situades allà. També s'encarrega de convocar a empreses com a agents de canvi i connectar-les amb projectes socials. Amb la seva incorporació, migranodearena obté una representació permanent a Madrid cobrant especial importància la proximitat i el contacte.

Consell assessor

El nostre Consell Assessor està format per persones amb experiència en diversos camps, que ens ajuden a traçar les línies estratègiques de la Fundació.

Quique Bassat

Mèdic pediatre especialista en Salut Internacional i epidemiologia, exerceix d'investigador clínic en el Centre de Recerca en salut Internacional de Barcelona (CRESIB/ISglobal), en el qual treballa amb malalties infeccioses pediàtriques en països vulnerables.

Emilia Caralt

Emília Caralt és llicenciada i màster en Direcció d'Empreses per ESADE. Actualment ocupa el càrrec de gerent en Tornos Abogados. Anteriorment va ser directora de la Fundación migranodearena, i compta amb 9 anys d'experiència en màrqueting en empreses multinacionals de gran consum.

Antonio Cortés

Llicenciat en Dret per la Universitat de Granada i Doctor en Dret per la Universitat de Navarra. Professor del Departament de Dret Mercantil de la Facultat de Ciències Econòmiques de la Universitat de Bilbao. És Soci-fundador del despatx Cortès Advocats.

Luís Huete

Llicenciat en Dret, MBA per IESE Business School i Doctor en Administració d'Empreses per Boston University. Ha treballat com a investigador per a Harvard Business School desenvolupant material científic i participant en un projecte de recerca esponsoritzat per Bell Communications.

Alejandro Loza

Director executiu de la Fundació ALDA a Paraguai, l'objectiu de la qual és promoure un canvi en els sistemes educatius dels països iberoamericans que garanteixin el creixement integral de les persones, el desenvolupament econòmic sostenible i l'enfortiment de les democràcies. US.

Dr. Antoni Esteve

El Dr. Antoni Esteve ha dut a terme una extensa activitat empresarial en la companyia farmacèutica Esteve, de la qual va ser President durant el període 2005-2012. Actualment és President del Consell d'Administració d'Esteve Teijin Healthcare i de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi).

Miguel Vicente

Chairman de Barcelona Tech City, una associació formada per empreses del sector tecnològic, l'objectiu del qual és consolidar i potenciar el sector i contribuir a posicionar la ciutat de Barcelona com a referent en l'escena tecnològica internacional, es va aventurar a co-crear Antai Venture Builder en 2012, una empresa que estudia models de negoci digitals amb startups d'èxit com Carnovo, Prontopiso, Corner Job, Deliberry, Glovo o Wallapop.

Isabel Rubio

Presidenta de la Fundació Adana, l'objectiu de la qual és la millora de la qualitat de vida de les persones amb TDAH. És llicenciada en Farmàcia i en Geografia i Història per la Universitat de Barcelona.

Ambaixadors

Els nostres ambaixadors són persones amb ganes de fer créixer la solidaritat de la mà de migranodearena.

Yolanda Bassat

Franc Carreras

Paco Caro

Ricard Santomà

Katherin Staib

Joan Fontrodona

Olaya García-Lancha

Nina Aragües

Roberto Ortega

Ninona Vila

Rosa Curt

Alfonso Villarroel

Miguel Forteza

Ricardo Domínguez

Jesús Casado

Anna Cirera

Mencía Mazón

Mireia Roura

Patrocinadors