Recaptat

0€

A favor de

Copiar codi
Codi copiat
Dona

Springer för Frihet!

En stor del av Västsaharas befolkning bor sedan ockupationen 1975 av Marocko i flyktingläger i Algeriet. Jag kommer att bo i flyktinglägret och springa Sahara Marathon den 26/2 i solidaritet med Västsahara. Peppa mig genom att lämna ett bidrag!

Recaptat

0€

Objectiu

5.000€

Donacions

0

Falten

Finalitzat

0%

A favor de

Repte liderat per

Categoria

Infancia Deporte inclusivo Cooperación internacional

Comparteix aquest esdeveniment

Copiar codi
Codi copiat

Publicat: 20 de febr. 2019

Ditt bidrag går till organisationen Proyecto Sahara som är en ideell organisation vars huvudsakliga arbetsområde är Saharawi-flyktingläger i Tindouf där de utvecklar olika humanitära biståndsprojekt. Deras mest framstående projekt är Sahara Marathon, en prestigefylld välgörenhetskamp med nästan två decennier av historia för stöd och solidaritet med Saharawi-familjerna.

Crowdfunding plattformen har under många år gjort det möjligt för organisationen att starta många projekt Saharawi-flyktingläger i Tindouf. Förra året täckte budgeten installation av el, ljudutrustning, vattenrör för familjer, vattentankar och många andra saker inom skolorna i Smara, Bojador och El Aaiun.

La Asociación Proyecto Sahara es una organización sin ánimo de lucro, cuyo ámbito principal de trabajo son los campamentos de refugiados saharauis en Tindouf, donde desarrollamos diversos proyectos de ayuda humanitaria. Su proyecto más destacado es el Sahara Marathon, prestigiosa carrera solidaria con más de dos décadas de historia en apoyo y solidaridad con las familias saharauis.

Donants (0)

Patrocinadors