Acerca de ASPACE

La Fundació Aspace Catalunya és una entitat sense ànim de lucre fundada l’any 1961. El seu objectiu és l’atenció integral a les persones amb paràlisi cerebral i altres patologies del desenvolupament neurològic, així com l’atenció a les seves famílies. Aquesta atenció té un caràcter interdisciplinari i innovador i comprèn els àmbits de salut, educatiu i social al llarg del cicle vital de les persones ateses.

La Fundació Aspace Catalunya centra la seva activitat en tres grans àrees assistencials:

1.- Àrea de Serveis de Salut:

Els Serveis de Salut de la Fundació Aspace, es basen en un model integrador i globalitzador de l’assistència que consisteix en donar resposta a les necessitats de la persona amb paràlisi cerebral  i a les seves famílies.

La simptomatologia de la paràlisi cerebral i de les patologies del desenvolupament neurològic són complexes i precisen de l’abordatge de diferents professionals.

Oferim tots els serveis que necessiten al llarg de la vida a les persones amb paràlisi cerebral i altres patologies del desenvolupament neurològic.

2.- Àrea de Serveis Comunitaris:

L’àrea dels Serveis Comunitaris engloba els serveis d’atenció a la persona adulta i altres serveis de caràcter transversal que atenen tant als alumnes de l’escola com als usuaris adults dels serveis d’atenció diürna i residencial.

Serveis que atenen persones adultes i que desenvolupen programes que promouen activitats de socialització, participació i d'integració social i laboral.

3.- Àrea de Serveis Pedagògics:

La tasca educativa de l’Escola d’Educació Especial ASPACE està orientada a atendre les necessitats de l’alumne amb paràlisi cerebral i/o altres patologies del desenvolupament.

L’escola pretén que cada alumne/a desenvolupi les seves potencialitats i el nostre estil de treball respecta la diversitat de ritmes evolutius i capacitats cognitives.

Aquesta tasca educativa es porta a terme mitjançant el treball interdisciplinar que contempla tots els aspectes de l’alumne/a de forma integral.

ASPACE en números

3

Retos liderados

1

Retos activos

299

Donaciones conseguidas

7.004,46

€ recaudados

Retos activos

Img Reto
ASPACE

EGOÍSMO POSITIVO por ASPACE

Egoísmo Positivo participa en la Media Maratón de Barcelona recaudando dinero por una causa solidaria. En esta ocasión para ASPACE CATALUNYA cuyo obje...

110%

Recaudado 440 €

Faltan 37 Días

Retos finalizados

Img Reto
ASPACE

Red runners 2018/19

En esta 9ª temporada, los Red Runners volvemos a colaborar con Aspace y donaremos todo el dinero de las cuotas de alta para Aspace Badalona para un pr...

80%

Recaudado 1.206 €

Faltan Reto finalizado

Img Reto
ASPACE

Red runners 2017/18

En esta 8ª temporada de los Red Runners (2017/2018), queremos continuar con la exitosa co...

102%

Recaudado 1.525 €

Faltan Reto finalizado

Img Reto
ASPACE

CON POCO HACEMOS MUCHO

Aspace es una asociación en la que ayudan día a día a la integración social de chic@s con parálisis cerebral.Después de 9 años corriendo......Pienso ,...

0%

Recaudado 0 €

Faltan Reto finalizado

Img Reto
ASPACE

Red runners 2016/17

Los Red Runners encaramos nuestro séptimo año de vida con una importante novedad referente al sistema de altas ...

104%

Recaudado 1.565 €

Faltan Reto finalizado

Img Reto
ASPACE

Goldman y sergio por aspace

Soy Sergio García, vecino de Sant Feliu de Llobregat (Barcelona). Practico deporte a nivel amateur en carreras de 10k y alguna media maratón. Me ...

13%

Recaudado 125 €

Faltan Reto finalizado