Associació Lligam per a la Inserció Social de Dones

LligamDona, 25 anys acompanyant vides, fent lligams i alimentant valors socials

A l’associació Lligam donem atenció a la dona sola o amb filles i fills a càrrec que ha patit situacions de violència masclista o vulnerabilitat social i que es troba en procés de recuperació.

Treballem amb una visió integral en l’abordatge del procés de recuperació de la violència viscuda des de l’acompanyament inicial a la dona fins a la seva plena autonomia, oferim atenció socioeducativa personalitzada, espai de seguretat, cura i apoderament de les persones acollides aprofitant les pròpies habilitats i capacitats, relació amb l’entorn comunitari i suport a la inserció laboral.

A més, donem rellevància al treball amb infants, adolescents i joves ubicant les seves necessitats en el centre de la intervenció, atenent de forma diferenciada el patiment causat per la violència viscuda directa o indirectament, així com la pròpia situació de canvi de residència i el distanciament amb les relacions socials i personals que els són significatives.

Gestionem dos recursos residencials a la ciutat de Barcelona, una casa d’acollida amb atenció professional 24 hores al dia i capacitat per a 17 persones i un pis d’inclusió amb suport socioeducatiu semi presencial per a 6 persones.

Creiem en el treball amb xarxa i formem part de diferents espais de participació ciutadana que ens permeten tenir  una visió àmplia i col·laborativa de la nostra gestió i intervenció i aportar la nostra expertesa en l’àmbit dona, perspectiva de gènere, violència masclista, pobresa i exclusió.

Tanmateix la nostra missió va més enllà de la pròpia persona i treballem per contribuir a la transformació social:

- En l’àmbit empresa | Sensibilitzem i fem prevenció de la violència masclista en l’àmbit laboral, fomentem la igualtat dins l’empresa, la contractació de proximitat i contribuïm a afavorir la sostenibilitat mediambiental.

- En l’àmbit acadèmic | Formem als futurs professionals a través de convenis de pràctiques amb diverses universitats.

- En l’àmbit del voluntariat | Fomentem la cohesió i el retorn social.

 

Som una Entitat Declarada d’Utilitat Pública, les donacions que rebem estan subjectes a reducció fiscal.

Per a major informació visiteu www.lligamdona.org   

Twiter @lligamdona_

Instagram @lligamdona_

Barcelona (España)
2

Retos liderados

0

Retos activos

3

Donaciones conseguidas

180€

Recaudado

Retos finalizados

Patrocinadores