Recaudado

0€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

La pobresa també rebrota

La crisi provocada per la COVID-19 ha fet augmentar la desigualtat entre els infants i joves, i ha estroncat les oportunitats de moltes famílies.

Recaudado

0€

Objetivo

3.000€

Donativos

0

Faltan

22 días

0%
Dona
Tu aportación tiene beneficios fiscales de hasta el 80%

Categoría

Gente mayor Inserción laboral Infancia Jóvenes

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 22 oct. 2020

La crisi actual no ha afectat a tothom per igual. Les persones que han pogut adaptar el seu lloc de feina al teletreball i han tingut la viabilitat de realitzar-lo, així com les que hen pogut conviure els diferents membres de la família, amb l'espai suficient perquè cadascú realitzés les seves tasques de la millor forma possible, han potut viure el confinament d'una forma molt més positiva que les llars que han hagut d'estar tots els membres de la família en un mateix espai, i on, en molts casos pares i fills han hagut de compartir les dades mòbil de l'únic dispositiu de la família per poder realitzar les seves tasques, o els tràmits administratius requerits per sol·licitar l'ERTE o l'atur.

Durant l'estat d'alarma vam haver de replantejar tots els serveis i projectes, vetllant per garantir les necessitats bàsiques de tothom qui ho requeria. 

Tot i que la pobresa és estructural, la COVID-19 ha fet agreujar les seves conseqüències i el nombre de persones que l'estan patint. Moltes d'elles l'han sofert doblement: al mes de març i ara. No ho permetis. Ajuda'ns a que aquestes persones puguin tirar endavant i sortir d'aquesta crisi que ha generat la pandèmia. Més informació a www.caritasgirona.cat

Càritas Diocesana de Girona té com a missió acollir les persones que es troben en situació o risc de pobresa i exclusió social, especialment els més vulnerables, acompanyar-les en el seu procés de promoció i desenvolupament integral, analitzar i incidir en les causes de la pobresa i treballar per la justícia social. 

L'any 2019 més de 56.000 persones es van beneficiar de l'acció social de Càritas a través dels diferents programes: acollida i promoció, inserció sociolaboral, gent gran, aliments, infància i família, habitatge, immigració,  roba, entre d'altres.

La teva aportació pot canviar vides!

Més informació: www.caritasgirona.cat

Donantes (0)

Patrocinadores