Recaudado

0€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

5 minutos marcan la diferencia - Configuraxlamaratón

Configura, programa, gestiona, lidera,...para romper muros

Recaudado

0€

Objetivo

1.000€

Donativos

0

Faltan

Finalizado

0%

Reto liderado por

Categoría

Investigación científica Enfermedad mental Salud

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 21 nov. 2021

El dia 30 de Noviembre es el GivingTuesday, un día para dar (givingtuesday.es). Desde Talhis queremos participar. A lo largo de ese día, de cada hora de consultoría que se realice donaremos 5 minutos para "La marató" que este año recauda fondos a nivel estatal para la investigación sobre los problemas de salud mental (https://www.ccma.cat/tv3/marato/es/2021/270/)

Adicionalmente, de cada donación adicional que se efectue directamente, Talhis donará la misma cantidad.

La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio és una iniciativa solidària que té com a objectiu impulsar la recerca biomèdica sobre malalties greus i sensibilitzar la societat sobre aquestes patologies. Aquest projecte únic va ser creat per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i la Fundació La Marató de TV3.

El 1992, TV3 va ser la televisió pública pionera a Espanya a fer un telemarató. Avui dia, és un projecte actiu durant tot l’any, plenament arrelat al país, que ha consolidat el seu paper com a font impulsora de la recerca biomèdica d’excel·lència, eina de sensibilització social i motor de la mobilització ciutadana.

Les xifres aconseguides en participació i recaptació han situat La Marató al nivell dels teletons internacionals de més prestigi. El fet que cada any estigui dedicada a una malaltia diferent permet impulsar de forma paral·lela la investigació científica sobre un ampli grup de malalties, alhora que suposa una potent plataforma de difusió i suport per a les persones afectades.

Per la seva extraordinària capacitat de mobilització social, La Marató s’ha convertit en un esdeveniment participatiu de primera magnitud, que compta amb la implicació de milers de persones, entitats, institucions i empreses.

La Fundació La Marató de TV3 té la missió de fomentar i promoure la recerca biomèdica d'excel·lència, així com la sensibilització social sobre les malalties tractades a La Marató. Com a dipositària dels donatius dels ciutadans, la Fundació administra els fons recaptats amb total rigor, responsabilitat i transparència.

Més informació aquí.

Donantes (0)

Patrocinadores