Recaudado

85€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

DANSA NEUS RODES

Ballem per la Marató

Recaudado

85€

Objetivo

150€

Donativos

4

Faltan

Finalizado

57%

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 20 dic. 2020

Desde el Centre de Dansa Neus Rodés de Tortosa, amb la col.laboració i participació de les nostres estimades alumnes, hem decidit crear una coreografia per tal d'aportar el nostre granet de sorra amb la causa de la Marató d'aquest tragic 2020.

Esperem us agradi perque ho hem fet amb el cor a la mà....

La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio és una iniciativa solidària que té com a objectiu impulsar la recerca biomèdica sobre malalties greus i sensibilitzar la societat sobre aquestes patologies. Aquest projecte únic va ser creat per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i la Fundació La Marató de TV3.

El 1992, TV3 va ser la televisió pública pionera a Espanya a fer un telemarató. Avui dia, és un projecte actiu durant tot l’any, plenament arrelat al país, que ha consolidat el seu paper com a font impulsora de la recerca biomèdica d’excel·lència, eina de sensibilització social i motor de la mobilització ciutadana.

Les xifres aconseguides en participació i recaptació han situat La Marató al nivell dels teletons internacionals de més prestigi. El fet que cada any estigui dedicada a una malaltia diferent permet impulsar de forma paral·lela la investigació científica sobre un ampli grup de malalties, alhora que suposa una potent plataforma de difusió i suport per a les persones afectades.

Per la seva extraordinària capacitat de mobilització social, La Marató s’ha convertit en un esdeveniment participatiu de primera magnitud, que compta amb la implicació de milers de persones, entitats, institucions i empreses.

La Fundació La Marató de TV3 té la missió de fomentar i promoure la recerca biomèdica d'excel·lència, així com la sensibilització social sobre les malalties tractades a La Marató. Com a dipositària dels donatius dels ciutadans, la Fundació administra els fons recaptats amb total rigor, responsabilitat i transparència.

Més informació aquí.

Donantes (4)

Mariona i Abril

20€

Hace 183 días

Eduardo

25€

Hace 184 días

Anónimo

5€

Hace 184 días

Cinta

35€

Hace 184 días

Comentarios (1)

Cinta

Hace 184 días

Que el 2021 ens porti tot allo que ens ha fet falta al 2020.Que tinguem unes Bones festes i una millor entrada d'any.

Patrocinadores