64%

Recaudado 1.126 €

Objetivo 1.764 €

Donativos 16

Reto finalizado

Sóc en Ferran Vilanova, tinc 42 anys i correré 42 km. a la Marató de Barcelona el dia 13. 

He fet moltes maratons però aquesta serà especial: correré per la salut mental, per les més de 10.000 persones amb problemes de salut mental i les seves famílies que formen part de Salut Mental Catalunya.

L’OMS diu que 1 de cada 4 persones patirem un problema de salut mental durant la nostra vida. Això vol dir més de 5.000 dels corredors que participarem a la Marató de Barcelona.

L’esport és fonamental per la nostra salut física i mental. Salut Mental Catalunya porta 20 anys treballant per la recuperació de les persones amb trastorn, la seva inclusió social i laboral, i per parlar de salut mental sense estigmes ni pors.

El meu repte és córrer els 42 km., un per cada any viscut. El repte que us proposo és 42 x 42 € per donar suport al projecte Esport i Salut de la Federació Salut Mental Catalunya. M’ajudeu a fer-ho possible?

Moltes gràcies en el meu nom i en el de les persones amb problemes de salut mental del nostre país.

Ferran

Federació Salut Mental Catalunya

Federació Salut Mental Catalunya

Segons la OMS, 1 de cada 4 persones tindrà un problema de salut mental al llarg de la seva vida.

A la Federació Salut Mental Catalunya treballem des del 1996 per fer més fàcil la vida de les persones i famílies amb problemes de salut mental. Les acompanyem per a millorar la seva qualitat de vida, vetllem per la no discriminació i la igualtat d’oportunitats i garantim la defensa i l’exercici dels seus drets en tots els àmbits de la vida. 

Actualment donem suport a més de 60 entitats de tot Catalunya, que agrupen unes 6.000 famílies, persones amb problemes de salut mental i amics.

Más información ›

Donantes (16)

Recaudado 1.126 € de 1.764 €

Donativos 16

Faltan 1300 Días