103%

Recaudado 1.030 €

Objetivo 1.000 €

Donativos 10

Reto finalizado

Hola a tots! 
Hem fet un equip per correr una cursa solidària el  proper dia 1 d'Octubre, l'ONCOTRAIL 2016

L'Oncotrail és una cursa per equips organitzada per la Fundació Oncolliga Girona conjuntament amb l'Agrupació Excursionista de Palafrugell i el Club Atlètic Palafrugell i l'objectiu és recaptar fons per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer. Té un recorregut circular de 100Km per l'Empordà.

Ens motiva la causa, i és per això que un grup d'amics de Santa Coloma de Farners ens hem decidit a formar un equip! Som en Marc Rovira, en Marc Jaumandreu, en Jordi Pena, en Xavi Antonio, en Xavi Ruz, en Josep Sanmartin, en Jordi Crehuet i en Manel Barroso.

No ens espanta la grandesa del repte esportiu (entrenarem dur per poder acabar amb èxit!) però si que necessitem  la vostra ajuda per arribar al mínim necessari per inscriure'ns i fer la nostra aportació a aquesta causa tant noble.

Es per aquest motiu, que volem corre els 100kms. 

Si creus que hi ha algú altre que estaria interessat en fer una petita aportació, re-envia-li aquest enllaç de la web.. 

Moltes gràcies per la teva ajuda!! 

................................................................................................................................................

Hola a todos!

Hemos organizado un equipo para participar en una carrera solidaria el próximo día 1 de Octubre, el ONCOTRAIL 2016.

Oncotrail es una carrera por equipos organizada por la Fundación Oncolliga Girona conjuntamente con la Agrupación Excursionista de Palafrugell y el Club Atlético Palafrugell y el objetivo es recaudar fondos para mejorar la calidad de vida de los enfermos de cáncer. Tiene un recorrido circular de 100Km por el Empordà.

Nos motiva la causa, y es por ello que un grupo de amigos de Santa Coloma de Farners nos hemos decidido a formar un equipo! Somos Marc Rovira, Marc Jaumandreu, Jordi Pena, Xavi Antonio, Xavi Ruz, Josep Sanmartín, Jordi Crehuet y Manel Barroso.

No nos asusta la grandeza del reto deportivo (entrenaremos duro para poder terminar con éxito!) Pero sí necesitamos  tu ayuda para llegar al mínimo necesario para inscribirnos y hacer nuestra aportación a esta causa tan noble.

Es por este motivo, que queremos corre los 100kms.
Si crees que hay alguien que estaría interesado en hacer una pequeña aportación, re-envíale este enlace de la web ..

Muchas gracias por tu ayuda !!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fundació Oncolliga Girona

Fundació Oncolliga Girona

La Fundació Oncolliga Girona és una entitat sense ànim de lucre i te la finalitat de millorar la qualitat de vida de les persones afectades de càncer i els seus familiars de les comarques de Girona. Donem diferents serveis i recursos perquè durant el procés el malat se senti totalment acompanyat.

Más información ›

Donantes (10)

Recaudado 1.030 € de 1.000 €

Donativos 10

Faltan 1162 Días